labor67 írta:Kedves sleepingevil.
A K&H-s gond nem oldódott meg. Az AP és a bank egymásra mutogat. Akkor most mi is van? Ezek az oldalak tényleg jönnek-mennek, a monitorok mutogatnak, amit akarnak a szavazatok alapján. Lehet stratégiázni, meg pakolászni ide-oda, aztán majd várod, hogy hátha nem dől be. Végül is ez is egy felfogás... Hát, ha rossz helyre tettél, így jártál, keress másik stratégiát - mondod te.
Azt nem volt mondva soha, hogy minden oldalnak baja van az AP-vel, nem tudom, honna szedted. Inkább csak nézd a pénzeidet és légy boldog.
Kedves labor67!
Azt, hogy a bank és az AP egymásra mutogat hol olvastad? Személyes tapasztalat?
Az hogy minden oldalnak gondja van valóban ilyen formában nem hangzott el. Rájöttem közben, hogy a reakciómat nem jó helyre küldtem ezzel kapcsolatban, mert a HUSM témában írtad ezt:
Kár, hogy ilyen jól elvagytok és nem néztek sehová... Ha figyelnétek, nagyon sok oldalon baj van. Ez nem az adott oldal hibája. A monitor oldalakat is a héten kicsit megpiszkálták, ráadásul az AP-vel gond van. Ilyenkor a befektető oldalak védelemre állnak... Mindenhol megállt a kifizetés.
Mindenhol megállt a kifizetés? Szerintem nem.
Köszönöm a jókívánságokat, a pénzemet nem nézni fogom, hanem költeni, és boldog is vagyok vele, tudod?

Méghozzá azért, mert nem találgatok, hanem felmérem a kockázati tényezőket és az alapján lépek. Akárhogy is nézzük. Ezek az oldalak egy darabig fizetnek. Ha szétosztod a pénzed több helyre, és okosan mahinálsz minimalizálni lehet a kockázati tényezőt. Persze semmire nincs garancia, de a lényeg, hogy lehet vele keresni, és nem is rosszul. A lényeg, hogy készülj fel a bukásra is. Akinek meg van esze, az ha egy nagyobb összegre sikerült szert tennie, akkor olyanba fektet, amiben kisebb a kockázat. Ez egy jó ugródeszka.