Paypalon euróm van, de tudok küldeni bármilyen pénznebmben a váltás költségét vállalom.
Korrekt keretek között, természetesen honorálom a segítséget.

Kicsi a kikérési kereted?:)vagy mi okból?tenerifemedia írta:Tud valaki Paypal egyenleget beváltani banki átutalással?
Paypalon euróm van, de tudok küldeni bármilyen pénznebmben a váltás költségét vállalom.
Korrekt keretek között, természetesen honorálom a segítséget.
Viszont csinálhatsz egy zsír új paypal fiókot magyar bankszámlával.tenerifemedia írta:Nem lehet különböző országokból hozzáadni. Írtam privátot.
Ha gondolod én szívesen váltok neked! :p csak küldj egy PM-et.JoeTheKing írta: ↑2018.10.31. 14:26 Ne váltson senki tenerifemedia-val! Nagyobb üzletet akartunk lebonyolítani és eltűnt teljesen. Elérhetetlen minden formában.
Ezt még mindig nem értem. Lenyúlta a pénzedet?JoeTheKing írta: ↑2018.10.31. 20:06 Váltottunk jó pár alkalommal, teljesen jól ment minden. De szeretett volna egy nagyobb összeget is váltani és belementem. Azt nem kellett volna.
Velem is ez volt. Jó áron váltott kisebb összeget, de én mindig ragaszkodtam hozzá,hogy ő utaljon előbb, de később többször próbált rávenni,h én utaljak előbb, mert neki sűrgős.bitcoinlacko írta: ↑2018.11.01. 14:11 Ja ha befizetted akkor az elveszett. Ha utaltad volna azt vissza tudtad volna szerezni.
Egyszer én is majdnem üzleteltem vele de volt egy rossz érzésem a levélváltás közben és inkább hagytam az egészet.
Nem tudom, te hol beszéltél vele, mert:JoeTheKing írta: ↑2018.10.31. 14:26 Ne váltson senki tenerifemedia-val! Nagyobb üzletet akartunk lebonyolítani és eltűnt teljesen. Elérhetetlen minden formában.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég