Online-ogorod - Online konyhakert
-
- Új tag
- Kapcsolat:
Online-ogorod - Online konyhakert
Szeretnék bemutatni egy orosz játékot.Zöldségeket kell venni.Vásároljon ágyakat, gyűjtsön zöldségeket, értékesítse őket a piacon és szerezzen valódi pénzt!Van hitelre lehetőség és nem kell hozzá befizetni.A hitelből a legjobb zöldséget megvettem és kb 15 nap alatt visszafizettem a hitelt.Igy most már tiszta profitom van.12 nap alatt 1000 rubel és ez csak egyre nől mivel visszaforgatom a pénzt.Ha érdekel regisztrálj be.Mindenben segitek ha kérdésed van.Link: http://online-ogorod.net/?i=406157
Re: Online-ogorod - Online konyhakert
Szia
Regisztráltam alád, és a kérdésem az lenne, hogy mennyi hitelt érdemes felvenni és hogyan érdemes az oldalt használni. Van-e taktika?
Regisztráltam alád, és a kérdésem az lenne, hogy mennyi hitelt érdemes felvenni és hogyan érdemes az oldalt használni. Van-e taktika?
-
- Új tag
- Kapcsolat:
Szia.én 1000 rubelt vettem fel és azt fizettem vissza payeeröl.én minden nap veszek madarakat hogy hozza a pénzt.most már naponta 10 rubel jön és ez csak nő.
szeretném megtudni hogy játszol e még vele és hogy milyen szinten állsz már plusz kis infót a játékról még
Átverés
Az Ön számláján 0,55550 készpénzes pontok
készpénzes pontja elég ahhoz, hogy 0,55550 RUB (55 ezüst)
Gyakran feltett kérdések és válaszok:
Q: Ha a készpénzes pontok elfogynak, nem tudok fizetést rendelni?
V: Igen, cash pontok nélkül nem lehet fizetni. Kérdés: Aktív beadvány az, aki? V: Az aktív beutaló olyan felhasználó, aki feltölti a 30 rubel összegét. Érdemes meghívni csak 5-10 aktív résztvevőt, és a Cash Pontok iránti igény teljesen hiányzik, hiszen minden résztvevő Cash Pointot hoz neked.

Az Ön számláján 0,55550 készpénzes pontok
készpénzes pontja elég ahhoz, hogy 0,55550 RUB (55 ezüst)
Gyakran feltett kérdések és válaszok:
Q: Ha a készpénzes pontok elfogynak, nem tudok fizetést rendelni?
V: Igen, cash pontok nélkül nem lehet fizetni. Kérdés: Aktív beadvány az, aki? V: Az aktív beutaló olyan felhasználó, aki feltölti a 30 rubel összegét. Érdemes meghívni csak 5-10 aktív résztvevőt, és a Cash Pontok iránti igény teljesen hiányzik, hiszen minden résztvevő Cash Pointot hoz neked.