Ez egy sima ptc, ami alapból gondolom aprócentes oldal lenne, de most ajándék Silver tagságot ad 2 napig

Az hogy freebe mennyi lesz rajta majd a kereset a tagság után még én sem tudom, de ezt a 2 napot érdemes kihasználni és minél hamarabb beregisztrálni, lenyomni ezt a 2 napot, és kikérni a pénzt amíg még fizet

Nem is akarom ragozni, de ez egy szuper jó lehetőség. Indulhatna minden nap egy iylen oldal

A lényeg az az, hogy 2 nap alatt 0.10- 0.10$ kereshetünk, mindössze 10-10db ptc reklámmal, amit azonnal ki is kérhetünk és azonnal meg is kapunk Pm számlánkra

Napi kereset: 0.10$

Az ajándék tagsággal naponta 10db 0.01$ reklámot nézhetünk meg. Ezek fókuszosak, de csak 5 mp-ek szóval hamar lemennek.
(Én tegnap este regisztráltam az oldalra... és a tegnapi nap után még ma reggel is él ez a tagságom és keresetem. Szóval érdemes olyan időpontban regisztrálnunk... hogy a következő nap is be tudjunk lépni ez időpont elött és letudjuk kattolni még az oldalt, nehogy elvesszen a 2. napi keresetünk
Kikérési min.: 0.10$

A 10 db reklámmal el is érjük a kikérési minimumot, amit azonnal ki is kérhetünk. Az oldalon van egy kis fee, de ez elhanyagolható. Mindössze 0.01$
Kifizetés:
Csak Perfect Moneyra. És ami a legszebb az egészben... tegnap este kikértem és azonnal meg is kaptam

Upgrade táblázat:

Köszönöm ha regisztrálsz és aktívan kattintod az oldalt!