www.adsbr.net (Brazil Neobux) - SCAM !
Re: www.adsbr.net (Brazil Neobux)
Itt az enyém: darab, összes katt, kereset, átlag avg.
Ma újra tudok venni béreltet. veszek még pár dolcsiért, talán még azokat újra tudom vásárolgatni a pontokból.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
15-20 nap a kifizetés paypalra, hát sok reményt ehhez sem fűzők már, meg a többi társoldalához sem.
Én is ezt akartam beírni, mert letelt a hét nap, pénz helyett ez volt a mailomban. Pár nagyot kattintok, de már nem komolyan.

Ezen az oldalon mindent Brazil pénzben számolnak.
Kikértem az egyenlegem: 'R$ 2.39 BRL'
2.39 BRL =0.737496 USD

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Uh, nálam 3,22 van kikérve és tényleg BRL.
na akkor a társai meg ez is kuka.

Ezt azért kicsit erősnek érzem... Egyáltalán nem tartom jogosnak a kukát, még ha nem is az én oldalam
Mért baj a 15 napos fizetés??? Mikor pl Cliquesteria nekem legutóbb 10 napra fizetett???
És sorolhatnék még számos példát, ahol régi nagy "top" oldalak fizetnek 7 - 10 - de van olyan is ami 20 napra...
A másik hogy ezek az oldalak BRAZIL oldalak. Logikusan Brazil $-ban is számolják az egyenlegünket. Az nem az oldal hibája ha 3 brazil $-ból csak 1 amerikai $-t kapunk meg a paypalra... mivel ennyit ér + a paypal fee se gyenge
Ez ugyan az mint a sok orosz ptc oldal... azok meg rubelben mérik az egyenlegünket nem??
Egyébként JuniorMusicot pl én már elég régóta kattolom (mielött ide bekerült az elött rég regeltem) és többször fizetett is.
Az első kifizumnál én is néztem igen... hogy mi a mano hol a kikért 2.5$
Azután jöttem rá hogy hopppá... Brazil $ vs amerikai $ nem ugyan az... no mindegy
De ezeket az indokokat nem igazán értem... ez miatt sztem hiba kukázni
A lényeg hogy mennek az oldalak... és fizetnek is
Nekem ez a lényeg
És akárhonnan nézem, de ezek a brazil oldalak előrrébb tartanak mint a nagy menő CAN GROUP oldalak (W3ads és társai) ahol 120$-t buktam, és már rég megszüntek... vagy a legutóbb Scam lett Clixunion és guru clix oldalak, ahol 100$-t buktam... vagy említhetném Epic admin oldalait is... de ezek a brazil oldalak még mindig elérhetőek, és fizetnek is

Mért baj a 15 napos fizetés??? Mikor pl Cliquesteria nekem legutóbb 10 napra fizetett???

A másik hogy ezek az oldalak BRAZIL oldalak. Logikusan Brazil $-ban is számolják az egyenlegünket. Az nem az oldal hibája ha 3 brazil $-ból csak 1 amerikai $-t kapunk meg a paypalra... mivel ennyit ér + a paypal fee se gyenge

Ez ugyan az mint a sok orosz ptc oldal... azok meg rubelben mérik az egyenlegünket nem??

Egyébként JuniorMusicot pl én már elég régóta kattolom (mielött ide bekerült az elött rég regeltem) és többször fizetett is.
Az első kifizumnál én is néztem igen... hogy mi a mano hol a kikért 2.5$

De ezeket az indokokat nem igazán értem... ez miatt sztem hiba kukázni

A lényeg hogy mennek az oldalak... és fizetnek is

És akárhonnan nézem, de ezek a brazil oldalak előrrébb tartanak mint a nagy menő CAN GROUP oldalak (W3ads és társai) ahol 120$-t buktam, és már rég megszüntek... vagy a legutóbb Scam lett Clixunion és guru clix oldalak, ahol 100$-t buktam... vagy említhetném Epic admin oldalait is... de ezek a brazil oldalak még mindig elérhetőek, és fizetnek is

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Már számomra kuka. 

Miért van ez a megfigyelés alatt, nem fizető oldalaknál? Nekem fizetett. No mindegy látom, ha valahol nem 100.000 a havi kereset azt dobjátok. Igaza van Lacinak..........Én inkább azt kérném, hogy töröljétek ki a témát, minthogy a nem fizető oldalaknál díszelegjen. Nem tartom korrektnek a dolgot.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Ha fizet jó, de én nem töltöm az időmet már ilyenekkel és mivel 1 BRL =0.307850USD, így kb napi 1,5-2 centre jön ki a kereset. A refek már veszteségesek.
Visszahelyezve a fizetők közé.Surfboard írta:Miért van ez a megfigyelés alatt, nem fizető oldalaknál? Nekem fizetett. No mindegy látom, ha valahol nem 100.000 a havi kereset azt dobjátok. Igaza van Lacinak..........Én inkább azt kérném, hogy töröljétek ki a témát, minthogy a nem fizető oldalaknál díszelegjen. Nem tartom korrektnek a dolgot.
Itt mindig a ti tapasztalatotok a mérvadó.
Ezzel nincs is gond, mindenki arra kattol és fizet be amire akar. Én például soha nem fizetek be egyetlen investes programra sem, mert általában 99%-a csalás. Ha megnézem az egyik itteni topikban lévő LTC-s oldalt akkor 800-1000 Litoshiért lekattintani 10 fókuszos hirdetést sem éri meg NEKEM! De másnak igen. Vagy nézd meg az agyondicsért GPT-t, ha nem invesztálsz bele nem jutsz semmire és még sorolhatnám.....
Mindenki véleményét tiszteletben tartom.
A Moderátor akkor van gondban, hogy mit csináljon, amikor egymásnak ellentmondó véleményeket, tapasztalatokat olvas sokszor egymás után, mint ahogyan az van jelen esetben is.
A döntést az is nehezíti gyakran, hogy mennyire hozzáértőtől származik a dicsérő, vagy negatív minősítés.
A Moderátor akkor van gondban, hogy mit csináljon, amikor egymásnak ellentmondó véleményeket, tapasztalatokat olvas sokszor egymás után, mint ahogyan az van jelen esetben is.
A döntést az is nehezíti gyakran, hogy mennyire hozzáértőtől származik a dicsérő, vagy negatív minősítés.
Hát pedig hidd el megéri...Ha megnézem az egyik itteni topikban lévő LTC-s oldalt akkor 800-1000 Litoshiért lekattintani 10 fókuszos hirdetést sem éri meg NEKEM!

Nem vagyok profi és teljes mértékben szakavatott a Coinok világában... de ha jok a számításaim a mostani árfolyam és az oldalak Claim/satoshi " "fizetése" alapján, jelen pillanatban, pont hogy a LiteCoint éri meg most legjobban gyűjteni

Csak hát a coinok freeként való gyűjtésével 2 gond van... az egyik hogy igen monoton és robot meló... mellette ott van a Google Captcha is rengeteg oldalon

És megkockáztatom hogy lassan, vagy már (főleg mostanában hogy sztem igen nagy válságban van a ptc ipar) érdemesebb a Coinak begyűjteni mint a ptc-t kattolni

Egyébként vannak jo Coin oldalak ahol lehet gyűjtögetni. Csak mivel időigényes és monoton meló ráadásúl nagy részük Google Captchas... így a lehető legjobbakat kell kiválasztani a több 100 oldalból és azokat csinálni.
Sajnos neekm sincs erre időm... de azért én is kiválasztottam párat ami számomra a legjobb és azért ezzel is lehet kis + pénzre szert tenni

Sajnos neekm sincs erre időm... de azért én is kiválasztottam párat ami számomra a legjobb és azért ezzel is lehet kis + pénzre szert tenni

Sziasztok!
Azt, hogy egy adott oldal még fizet a legkönnyebben fizetési bizonylatokkal lehet alátámasztani.
Tehát jó lenne ha a jövőben a kifizetési bizonylatot ide is feltöltenétek!
Köszönöm!
Azt, hogy egy adott oldal még fizet a legkönnyebben fizetési bizonylatokkal lehet alátámasztani.
Tehát jó lenne ha a jövőben a kifizetési bizonylatot ide is feltöltenétek!
Köszönöm!

Szia Gisell! Én ezt az oldalt már kidobtam. Tudtam, hogy ez lesz. Reménykedjünk, hátha kifizet. 

Sztem azért még nem kell pánikolni... Ha jól láttam 15 napot írtak kifizetésre. A tiéd ha jol látom közel nincs annyi... főleg ha leszámítjuk a 2 hétcvégét főleg nincs
Szóval türelem... nem kell itt még temetni semmit, bár ha tényleg nem fizetne az sem vágna a földhöz mert én speciel csak akkor kattolom ha jut idő ezekre a neo klónokra

Szóval türelem... nem kell itt még temetni semmit, bár ha tényleg nem fizetne az sem vágna a földhöz mert én speciel csak akkor kattolom ha jut idő ezekre a neo klónokra

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Azóta se jött semmilyen pénz nálam, szóval nagy kamu az egész.
Re: www.adsbr.net (Brazil Neobux) - MEGFIGYELJÜK !
Nem kaptam meg én sem, bár már nem is csinálom.
Na Írtam az adminnak, a chaten, itt egy részlete kiváncsi vagyok rá fizet-e ezen a héten ha nem akkor jogos a scam jelző
Én: (@Cryptonia)I'm sad to see no pay 31, Jan 2018 16:41:34
MEGFIGYELJÜK! oldal adminja: Geovani (@Admin)Your payment will be sent very soon, this happens because paypal requires that I have dollar to pay you who live outside of Brazil and I do not always have dollar balance in my paypal ... But I am already waiting for some payments in USD to pay you probably in this week

Én: (@Cryptonia)I'm sad to see no pay 31, Jan 2018 16:41:34
MEGFIGYELJÜK! oldal adminja: Geovani (@Admin)Your payment will be sent very soon, this happens because paypal requires that I have dollar to pay you who live outside of Brazil and I do not always have dollar balance in my paypal ... But I am already waiting for some payments in USD to pay you probably in this week

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Mégis kifizetett ma kb 1 hónap után. De nem sok maradt belőle. 3,22 BRL-ből lett 2,45 BRL, ami 0,73 $. Bagatel.
Én amit itt keresek elhirdetem vagy van ez a bitcoinos kifizetése, ezzel szemezgetek, utánaolvasok
Hali!
Mennyi idő mostanában a PayPal kifizetés? Volt esetleg valakinek kifizetés ilyen?
Én február 2-án kértem ki, de még semmi.
Köszönöm.
Mennyi idő mostanában a PayPal kifizetés? Volt esetleg valakinek kifizetés ilyen?
Köszönöm.
Január 8.-i kikérést kaptam meg tegnap. Nettó 76 HUFjostir írta:Mennyi idő mostanában a PayPal kifizetés? Volt esetleg valakinek kifizetés ilyen?
nekem fizetett sokadik levélre nettó 2500 Ft-t. Már nem kérem ki hanem csak hirdetésre használom. 1 hónap volt a kifizetés
-
- Aktív tag
- Kapcsolat: