Mivel egyre-másra futok bele a nem fizető PTC oldalakba ezért a kis összegeket kifizető PTC-k felé vettem az irányt

Szeretnék nektek bemutatni egyet melynek a neve paid2clix. Nekem napi 13 hirdetést enged kattintani, 0.01 dolcsiért( A legnagyobb értékűeket érdemes). Kifizetés minden nap történik, általában 48 órán belül. A hirdetések nem fókuszosak. Más kereseti lehetőség nincs. lehet refet bérelni, nem egy nagy összeg( hatékony-e nem tudom egyenlőre megmondani). A következő tagságok vannak az oldalhoz:
A hirdetések az elérhető keresethez igazodóan, nagyon alacsony áron indulnak:
Pontok konvertálása: 50 ponttól lehet átváltani készpénzre.
Fizetés: Mi a kifizetési minimum?
A tag kifizetést kérhet, ha elérte a 0,10 dollárt a fiók egyenlegében és 10 kattintás után. Az első kifizetés minimális értéke 0,10 $ minden tag számára. Ez az összeg emelkedni fog, de minden szinten eltérő. Minden kifizetés PayPal, Payeer, Payza és Perfect Money keresztül történik.
Kifizetés:
Az oldal fórummal is rendelkezik.
Az ems-en már vettem hirdetést ezen az oldalon,(külön fizetve regisztráció nélkül) elég hatékony és olcsó. Figyelem: A tagoknak legalább 7 naponta legalább egyszer be kell jelentkezniük ahhoz, hogy aktív maradjanak. Az inaktív tagok fiókjaikat felfüggeszthetik és elveszíthetik a fiókegyenlegeket, tagságokat, pontokat, hivatkozásokat és hirdetési krediteket.
Köszönöm ha a linkemen keresztül regisztrálsz vagy próbálod ki: