Szeretnék nektek bemutatni egy oldalt.
A neve Jugl
Címe: Jugl.net
Az oldal alapból német nyelvű, de tud már angolt és oroszt is.
De vágjunk is bele. Mi is ez? Ez egy PTC oldalnak mondható oldal, annyi különbséggel, hogy itt videókat tekinthetünk meg, amit nem muszáj végig nézni.
De hogy is van ez? Lássuk: Először is elindítunk egy videót, bejön a hirdetés vissza számol, majd ha vége jobb oldalon a videóban egy kis x, ki x-eled majd a videó végére tekersz, maradjon legalább kb 5 másodperc. Megvárod és közben előfordul, hogy egy újabb hirdetés bejön, azt is bezárod a kis x-el, ha előjött. Majd pár másodperc múlva feljön egy kis "ablak" ahol vissza számol 10 másodperctől de le lehet collect your rewardozni (ezt nyomd le és folytathatod a többi videóval).
Egy videó: 0,10 jugls coint ér. Viszont én úgy vettem észre, hogy abból 0,7 jugls coint kapunk meg körülbelül, de sajnos ez változó mert van mikor 0,5-öt.
Lehetőség van, tagokat invitálni reff link alapján amely 100 jugls coin jár. 100 jugls coin = 1 euró.
Reff hívás után, csak akkor kap a szponzor 100 jugls-t, ha a reff tag kitöltött minden profil adatot, mint pl: lakcím,telefonszám megerősítés, applikáció letöltése majd bejelentkezés, profil kép a személyről. Illetve majdnem elfelejtettem, hogy ha a szponzor alatti tag mindent kitöltött majd ő alá regisztrál valaki aki kitölt minden adatot, akkor a szponzor is 29% profitot kap a bevételből.
Lehetőség van prémium tagságot is vásárolni. 4,99 euróért 1x kell csak kifizetni prémium. Illetve van a prémium plusz azt 12 havonta kell fizetni az 29 euró. Én standard tag vagyok. Befizetéseket meg ezeket a prémium dolgokat egyáltalán nem ajánlom. Szóval ezeket nem részletezném inkább. Mindkettőnek igazából annyi a lényege, hogy több profitot hoz a konyhára ha mindenki dolgozik...
Az oldalnak van fóruma is.
Kifizetés 5000 jugls cointól van ami 50 eurót ír. Kifizetés bankszámlára történik.
Az adatokat főként kifizetés előtt kell kitölteni. Legalábbis ajánlatos, még nekem sincs minden meg. Pedig már kb 3 napja regisztráltam.
Facebookon vannak csoportok is hozzá, ahol lehet kérdezni. Persze tőlem is lehet, bár még nem biztos, hogy a kérdésekre azonnal tudok válaszolni.
Nem tudom ez az oldal mennyire lesz életképes, úgyhogy mindenkit óva intenék a befizetésektől.
Igazából ennyi lenne, ez a bemutatás. Képeket nem mellékelek, hiszen szinte teljesen ugyanaz a felület, ha belépsz.
Linkem: https://jugl.net/registration/index?refId=129037
Köszönöm, ha alám regisztrálsz!