Faucethub
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Re: Faucethub
Pár napja végre megérkezett a pénz upholdra innen. Volt vagy két hét de megvan.
Nekem múlt héten bitwalliora pár óra alatt megjött, xapóra sokkal több idő volt...
egy kis furcsaság:
cryptonatort használok a coinok tárolására, doge-val semmi bajom nincs, 2-3 nap alatt rendre megjöttek a kikérések, de 21-én (vasárnap) kértem le a 20.000 satoshimat, amit elvileg kedden ki is küldtek, beléptem a coinos tárcámba, látom pendingel, gondoltam lassan megjön, ma meg sehol semmi, a cryptonator tárca nem mutatja a bejövő összeget... egyszerűen eltűnt, írtam supportra, de válasz még nem jött...
más is járt már így?
cryptonatort használok a coinok tárolására, doge-val semmi bajom nincs, 2-3 nap alatt rendre megjöttek a kikérések, de 21-én (vasárnap) kértem le a 20.000 satoshimat, amit elvileg kedden ki is küldtek, beléptem a coinos tárcámba, látom pendingel, gondoltam lassan megjön, ma meg sehol semmi, a cryptonator tárca nem mutatja a bejövő összeget... egyszerűen eltűnt, írtam supportra, de válasz még nem jött...
más is járt már így?
esetleg faucethubon nem látod?
FH számlára nem került vissza az összeg, de ha rámegyek a kifizetés fülre, ott meg azt írja elküldve...raptor666 írta:esetleg faucethubon nem látod?
szóval ez most valahol elveszett az éterben?
hát, asszem elveszett a coinom... FH blockchain-t használ, a kapott ID azt mutatja kiküldve, teljesítve, cryptonator tárcám van, de ott meg semmi, support is cseszik válaszolni..jerdei írta:FH számlára nem került vissza az összeg, de ha rámegyek a kifizetés fülre, ott meg azt írja elküldve...raptor666 írta:esetleg faucethubon nem látod?
szóval ez most valahol elveszett az éterben?
akkor írj a faucethub-nak.
írtam, azt válaszolták, hogy teljesült a kifizetés...raptor666 írta:akkor írj a faucethub-nak.
nem lehet, hogy megváltozott a címed közben vagy valami?
nem, ugyanazt a címet használom mind2 helyen... ezért nem értemraptor666 írta:nem lehet, hogy megváltozott a címed közben vagy valami?
A btc címed nem változott meg a pénztárcánál? Mert nekem monero-val poloniexen az lett, h megváltozott a régire meg elküdték a casht, de még nem kaptam meg...
elsőre is értettem a kérdéstraptor666 írta:A btc címed nem változott meg a pénztárcánál? Mert nekem monero-val poloniexen az lett, h megváltozott a régire meg elküdték a casht, de még nem kaptam meg...

mellesleg ahogy írtam fentebb, beléptem egyik nap crypto számlámra és láttam a satoshimat, a státusza "Pending" gondoltam lassan megjön, másnap megint beléptem, hátha jóváírta, de már nem volt sehol.. a crypto support meg nem válaszol, már 9 napja...
sajnos nincs jobb/több ötletem 

raptor666 írta:sajnos nincs jobb/több ötletem
ha megnézem az utalás részleteit, van ott egy olyan, hogy "el nem költött" persze zölden kiírva, másoknál meg "költött" pirossal írva
ezek pontosan mit jelentenek? lehet,hogy még várnom kell a megerősítésre? (9 nap alatt azért ez csak sikerült volna)
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Lehet, nekem múltkor btc fh-ról majdnem két alatt került át upholdra, ellenben a bch meg pár óra alatt.
-
- Kezdő
- Kapcsolat:
Leírnátok,hogy hogyan lehet címet generálni ,mert a potcoin címet nem akarja egyáltalán elfogadni pedig már próbáltam többször is különböző címet megadni.
cseverből vederbe... pont a Potcoin még teszt időszakban van,majd ha lementek a tesztek szólnak és akkor ehet címet is generálni...
de ha címet akarsz generálni, első lépés:
klikk a "generate ... adress"-re, a kapott címet másold ki
2. lépés:
ide másold be a címet, válaszd ki melyik az, klikk a "Link this adress"-ra és kész is.. erről kapsz egy visszaigazoló e-amilt is..
de ha címet akarsz generálni, első lépés:
klikk a "generate ... adress"-re, a kapott címet másold ki
2. lépés:
ide másold be a címet, válaszd ki melyik az, klikk a "Link this adress"-ra és kész is.. erről kapsz egy visszaigazoló e-amilt is..
visszavonok mindent, ma végre megjött az első BTC-s kikérésem, igaz 10 napba telt...jerdei írta:raptor666 írta:sajnos nincs jobb/több ötletem
ha megnézem az utalás részleteit, van ott egy olyan, hogy "el nem költött" persze zölden kiírva, másoknál meg "költött" pirossal írva
ezek pontosan mit jelentenek? lehet,hogy még várnom kell a megerősítésre? (9 nap alatt azért ez csak sikerült volna)
-
- Kezdő
- Kapcsolat:
Jerdei köszönöm a részletes leírást !
gondolom már hallottátok, a Faucet Gaming Network (FGN) megszűnik így az alábbi linket éremes elolvasni:
https://faucethub.io/news/post/131
a lényeg, hogy a hozzá tartozó oldalak (május 5 körül) bezárnak, ezek, az alábbiak:
- FaucetGame.com
- GameFaucet.com
- PokeBits.com
- SatoshiWars.com
- FreeBTCMine.com
- BlockFaucet.com
- CryptoRacers.com
- VirtualPub.io
- CryptoWarfare.io
- RainPool.io
Magát A Faucethub oldalt nem érinti mindez, továbbra is megmarad...
https://faucethub.io/news/post/131
a lényeg, hogy a hozzá tartozó oldalak (május 5 körül) bezárnak, ezek, az alábbiak:
- FaucetGame.com
- GameFaucet.com
- PokeBits.com
- SatoshiWars.com
- FreeBTCMine.com
- BlockFaucet.com
- CryptoRacers.com
- VirtualPub.io
- CryptoWarfare.io
- RainPool.io
Magát A Faucethub oldalt nem érinti mindez, továbbra is megmarad...
Figyelem! Nem tudom tudjátok-e de már fee-t is von a faucethub:
0.00024728 BTC -ebből levont 300-at...
(fee -0.00000300)
(fee -0.00000300)
hát, ez nem új keletű, már régóta van fee, de minél többet kérsz le annál kevesebb:raptor666 írta:Figyelem! Nem tudom tudjátok-e de már fee-t is von a faucethub:
(fee -0.00000300)
https://faucethub.io/fees
Oké oké, csak én mikor legutoljára utaltam ki belőle, akkor még nem volt náluk fee...
A szinteknek(Level)van valami értelme vagy funkciója?
https://freebitco.in/?r=893544 - A Legjobb BTC gyüjtő oldal!!! 50% Refback!!
https://firefaucet.win/ref/107221 - Auto Faucet!!!
https://firefaucet.win/ref/107221 - Auto Faucet!!!
persze, a reffekhez van köze, 10 szintenként 0.1%-al többet kapsz utánuk...
ez elsőre nem sok, de akinek van 100 aktív direct reffje akkor már egész szépen mutat plusszba..
Nos, nem tudom ki követte a híreket, de hatalmas változást jelentettek be az oldalon
Már december 10-től életbe lép!!
Az oldal kizárólag BTC-re vált, megszüntetik az altcoinocat!!
Kiveszik a faucet oldalak listáját, megszűnik a váltó rész és nagyobb hangsúlyt kap az offerwall-ról való gyűjtés
Akinek itt van bent most bármilyen coin-ja, ha tudja akkor kérje ki, mert dec. 10-től csak BTC-t számol az oldal és ami bent volt az elveszik!
Már december 10-től életbe lép!!
Az oldal kizárólag BTC-re vált, megszüntetik az altcoinocat!!
Kiveszik a faucet oldalak listáját, megszűnik a váltó rész és nagyobb hangsúlyt kap az offerwall-ról való gyűjtés
Akinek itt van bent most bármilyen coin-ja, ha tudja akkor kérje ki, mert dec. 10-től csak BTC-t számol az oldal és ami bent volt az elveszik!
Megszűnik, mint micro wallet és Offerwallokkal fognak foglalkozni.
A nagy országok egyre inkább szabályozni akarják a cryto piacot is. Ezért mint microwallet, pénzügyi szolgáltatónak kellene lenniük, hogy kontrollálhatók legyenek.
Ehhez pedig kellenének a felhasználók (és a tulajdonos(ok)) adatai is, amit nem szeretnének.
Ezért kérje ki mindenki az altcoinokat. Ha nem éri el a kikérési limitet próbáljon annyit claimolni, hogy dec 10-ig ki tudja kérni.
A nagy országok egyre inkább szabályozni akarják a cryto piacot is. Ezért mint microwallet, pénzügyi szolgáltatónak kellene lenniük, hogy kontrollálhatók legyenek.
Ehhez pedig kellenének a felhasználók (és a tulajdonos(ok)) adatai is, amit nem szeretnének.
Ezért kérje ki mindenki az altcoinokat. Ha nem éri el a kikérési limitet próbáljon annyit claimolni, hogy dec 10-ig ki tudja kérni.
Az az érdekes ebben a történetben, hogy a FH a faucet piac 90%-át uralta. A BTC mellett sok altcoin is volt, a BTC faucetek eléggé elfogytak pár év alatt. Anno A MICROWALLET bedőlése is okozott árfolyam csökkenést, alighanem ez is fog. Nem hinném, hogy lenne a szabályozás miatt FH alternatíva. Esetleg egy rakás scam.
Előtérbe kerülnek a direkt faucetek, de ilyen script nem sok van, ingyenes végképp nincs (én nem találtam).
Kíváncsi vagyok merre megy a történet...
Előtérbe kerülnek a direkt faucetek, de ilyen script nem sok van, ingyenes végképp nincs (én nem találtam).
Kíváncsi vagyok merre megy a történet...
Sziasztok!
Én személy szerint sosem értettem a "mikrowallet" kifejezést. Ha pénzügyi transz. van, akkor az van. Vannak kicsik, meg vannak nagyok.
MINDIG A KICSIK BUKNAK NAGYOT!
Ez evidencia....Szép napot!

Én személy szerint sosem értettem a "mikrowallet" kifejezést. Ha pénzügyi transz. van, akkor az van. Vannak kicsik, meg vannak nagyok.
MINDIG A KICSIK BUKNAK NAGYOT!
Ez evidencia....Szép napot!