Egy PTC oldalt szeretnék nektek bemutatni. Itt a fórumban felmerült már a neve, de RCB kapcsán csak meg van említve a neve, úgyhogy veszem a bátorságot és írok róla pár sort

Az oldal neve: mytrafficadz.com
Regisztráció után 24 db. Fix hirdetés ( $0.01- $0.0005 között) 1 db. extented ($0.01) 4. db standard ( $0.001) és 7.db mikro ( $0.0002) hirdetést ad.
A regisztrációval egyidőben kapunk 1 dollárt, amit elvásárolhatunk hirdetésekre vagy vásárolhatunk adpackot belőle, mellyel az oldal ígérete szerint 20 napig részesülünk a jutalékából. Ezzel az opcióval a képen látható hirdetési egységeket is megkapjuk. Én ezt meg is vásároltam. 3 féle tagság van standard, premium és golden különböző elönyökkel, az oldalon lehet belőle csemegézni

Ami még fontos, hogy van manual szörf része. A hirdetett oldalk megtekintéséért crediteket kapunk. Én az adsbr oldalamat be is raktam, egyenlőre 6. oldalt néztem meg ( ennyit engedett) azonnal elfogadta és egyből jött rá a megtekintés.
Kifizetés 2 dolcsitól van, amely minden egyes kifizetésnél növekszik 2 dolcsival, amíg el nem éred a 10 dollárt. Processzorok: Payza, PayPal, Payeer és Perfect Money számla, 24-48 órán belül.
Köszönöm, ha a linkemen keresztül regisztrálsz vagy próbálod ki: