GratulálokBrissa írta:Ma a Marketagent és a Clixsense is kifizetett.

GratulálokBrissa írta:Ma a Marketagent és a Clixsense is kifizetett.
ééés meg is történt, már 850 pont az 1000 ft-os Edenred utalvány... tavassal még 400 ért lehetett beváltogatniPetrov144 írta:Pont én is ránéztem, elég pofátlanok... marha szerencsém volt a múltkoriakkal hogy ki tudtam kérni. Pedig 520-on álltam már most is... az emag utalvány 850-ért rablás...raptor666 írta:Jó kula lett az I-Say én arra vártam, hogy össze gyüljön 2 Média Márkos kártyára a lé. Már az 1.-re megvolt... vagy gondoltam, hogy most jönnek ezek a vásárlós napok, gondoltam majd talán lejebb viszik, ha már nem jön kérdőív. De egyik sem, feljebb emelték... 530 helyett 1135 pont lett...
Most kb egyedül az a nyomorult Edenred vásárlási utalvány "éri meg" de majd megemelik azt is 1000-re és akkor lehet is tiplizni az oldalról..
nekem ennyi jön be:Petrov144 írta:Nekem is alig hiányzik de még nem kaptam kérdőívet. Maga az oldal bejön.
Én december 8-án kertem ki de még nem kaptam meg.gaizkaneu írta:ma a 2. Deadalus kifizu is megjött 4 munkanap alatt
kaptál már kifizetést tőlük?deejayfly írta:Én december 8-án kertem ki de még nem kaptam meg.gaizkaneu írta:ma a 2. Deadalus kifizu is megjött 4 munkanap alatt
Még nem kaptam, ez lenne a elsögaizkaneu írta:kaptál már kifizetést tőlük?deejayfly írta:Én december 8-án kertem ki de még nem kaptam meg.gaizkaneu írta:ma a 2. Deadalus kifizu is megjött 4 munkanap alatt
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég