Ez az oldal már olyan ördögi kör lett...

Ami várható is volt...
Nekem Golden tagságom van... 1000 RRem van... 60-90 napra hosszabbítgatom meg őket, és most tervezek felmenni nagyobb tagságba és becélozni a 2000 RR-t...
A lényeg hogy hiába keresek napi 16-18$-t, nem sokra megyek vele

Folyamatosan adom fel a hirdetéseket... több ptc oldalt hirdetek, amire az elmúlt 2 hétben kemény 8 DR jött... abból persze 1 sem aktív

Illetve 2 PTP alapú oldalt is hírdetek folyamatosan... na de azzal se keresek sokat, mivel mostanra már midnenki rájött hogy Scam az oldal... és mindenki tömegesen hirdet... így tele az oldal reklámmal, nem mellesleg egyre kevesebben is kattolják CAN oldalakat -.-
Egy jó kis példa hogy régebben 2-3 hete feladtam egy 1 napos fix hirdetést... a 10 mp-re 6000+ kattot kaptam naponta, mig a 8 mpre 5000+ kattot... most már a 10 mp-re örülök ha napi 2500-2800 kattot kapok, és ahogy figyelem, szinte naponta csökken 50-100 kattal ez a szám is

Szóval lassan ott tart az oldal hogy hírdetni is igen nehéz lesz rajta... legalábbis a Fix hirdetést nem nagyon fogják nézni az emberek...
A szokásos Credites rendszerű hirdetés meg iszonyat drága... Ahhoz hogy tényleg elérjek egy jó napi katt számot, ahhoz elég magas értékű rekit kéne feladnom pl minimum 0.0065$-t na de annak az ára 5 Credit

Szóval ha 10.000 creditet megveszek 11$-ért... Akkor kapok 2000 kattot

Ehhez a hiretési rendszerhez még a napi 16-18$-os keresetem is halovány