BTC-t vásárolnék
BTC-t vásárolnék
Sziasztok.
Bitcoint vennék korrekt (aktuális árfolyam feletti) áron folyamatosan. Előzetesen egyeztetve akár nagyobb mennyiségben is, de még nagyobb mennyiség esetén is az lenne az ideálisabb, ha naponta-kétnaponta folyamatos lenne az eladás, kisebb tételekre lebontva.
Elsősorban hosszútávú együttműködést keresek, tehát olyan személyt aki folyamatosan tudna BTC-t eladni, de természetesen érdekel kisebb mennyiség is, alkalmilag is.
Ajánlatokat privát üzenetben várom.
Köszönöm, tisztelettel
Zoltán
Bitcoint vennék korrekt (aktuális árfolyam feletti) áron folyamatosan. Előzetesen egyeztetve akár nagyobb mennyiségben is, de még nagyobb mennyiség esetén is az lenne az ideálisabb, ha naponta-kétnaponta folyamatos lenne az eladás, kisebb tételekre lebontva.
Elsősorban hosszútávú együttműködést keresek, tehát olyan személyt aki folyamatosan tudna BTC-t eladni, de természetesen érdekel kisebb mennyiség is, alkalmilag is.
Ajánlatokat privát üzenetben várom.
Köszönöm, tisztelettel
Zoltán
Re: BTC-t vásárolnék !
Engem is érdekelne Bitcoin. banki átutalással fizetnék.
Az kemény, pont akkor mikor a legdrágábbxenosz2 írta:Engem is érdekelne Bitcoin. banki átutalással fizetnék.

ki mondta,hogy meg akarom tartani?raptor666 írta:Az kemény, pont akkor mikor a legdrágábbxenosz2 írta:Engem is érdekelne Bitcoin. banki átutalással fizetnék.

spekizni szeretnék. Esetleg,ha valaki tudna nekem upholdra dollárt,vagy ethereumot küldeni az is jó lenne,amiből tudnék bitcoint venni.
Re: BTC-t vásárolnék
tárgytalan. kicsit beleástam magam a kriptopenzek világába + tőzsdébe,úgyhogy megoldom ezentúl magamtól 

Ahogy olvasom a "szakportálokon" az az általános vélemény,hogy a bitcoin értéke még hosszú ideig emelkedhet. Nyílván nem egy egyenes vonal mentén,de a jelenlegi árfolyam még messze nem tekinthető túlzottnak,sőt ennek a sokszorosát is el tudják képzelni hosszabb távon.az is biztos,hogy ez a jövő technológiája,vagyis már a ma is az bizonyos tekintetben. Több száz alternatív digitális pénz létezik és a csalók mellett sok mögött igen komoly szakértői háttér van. Sorra jönnek a hírek,hogy a nagy világcégek,bankok kötnek együttműködési megállapodásokat ilyen olyan kriptovaluta fejlesztőkkel,vagyis valódi verseny van, a valódi értéket képviselő pénzügyi megoldásokat nyújtó kriptovaluta cégekkel.raptor666 írta:Az kemény, pont akkor mikor a legdrágábbxenosz2 írta:Engem is érdekelne Bitcoin. banki átutalással fizetnék.
A kriptotőzsdén meg komoly pénzeket lehet nyerni egy egy igéretes valuta megvételével és rövid idő alatt ,ha jó áron szállsz be. Igaz veszteni is lehet

Hát igen...

Folyamatban van eladó btc-m akit érdekel irjon privit.
-
- Új tag
- Kapcsolat:
Bitcoin-t vásárolnék, Paypallal fizetnék
Bitcoin vásárolnék 2500ft értékben paypalal!
Ha van eladó bitcoinod írj privátban!
Ha van eladó bitcoinod írj privátban!

https://www.mrcoin.eu/hu/
magyar oldal. én még nem használtam, de állítólag megbízható magyar tulajdonosa van. ők üzemeltetik az egyetlen BTC ATM-et Budapesten úgy tudom. 200$ alatt azt írja, hogy nem kérnek semmilyen személyi azonosító doksit.
magyar oldal. én még nem használtam, de állítólag megbízható magyar tulajdonosa van. ők üzemeltetik az egyetlen BTC ATM-et Budapesten úgy tudom. 200$ alatt azt írja, hogy nem kérnek semmilyen személyi azonosító doksit.
- Gaiusz
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Üdv.
Nem tudom hogy a megfelelő helyre irok-e, de nem akartam új témát kezdeni.
Coinbaseről szeretném kimenteni 2,4$ értékű BTC-met, lehetőleg perfect moneyra váltanám, vagy esetleg paypal.
Preferálnám ha a cimzett szinten coinbase számlát használna mivel ha ez nem igy van, a wallet átutalási fee-je nagyobb mint az összeg amit küldeni szeretnék.
Köszönöm
Nem tudom hogy a megfelelő helyre irok-e, de nem akartam új témát kezdeni.
Coinbaseről szeretném kimenteni 2,4$ értékű BTC-met, lehetőleg perfect moneyra váltanám, vagy esetleg paypal.
Preferálnám ha a cimzett szinten coinbase számlát használna mivel ha ez nem igy van, a wallet átutalási fee-je nagyobb mint az összeg amit küldeni szeretnék.
Köszönöm

BitCoin - t veszek Budapesten
BitCoin -t veszek Budapesten azonnal fizetek készpénzben!
Jöhet itt a PM vagy szankugergo1989@yahoo.com email címen!
Jöhet itt a PM vagy szankugergo1989@yahoo.com email címen!
Ha BitCoin kell!
viewtopic.php?f=43&t=7501
viewtopic.php?f=43&t=7501
Re: BTC-t vennék !
Üdv!
Lenne arra esély, hogy pár ezer ft értékben kellő távolságrol kpra venni btc-t Budapesten?
Lenne arra esély, hogy pár ezer ft értékben kellő távolságrol kpra venni btc-t Budapesten?
Üdv!
Bp.-en is van már BTC ATM.
https://coinatmradar.com/bitcoin-atm-near-me/
A "details" gombra kattintva, jelenik meg az egyéb info.
Bp.-en is van már BTC ATM.
https://coinatmradar.com/bitcoin-atm-near-me/
A "details" gombra kattintva, jelenik meg az egyéb info.