Khhhhmmmmmmm....
Nagyon jól ismerem az "ilyen" oldalakat... (igen ilyen oldalakat... mert rengeteg hasonló és ugyan iylen szisztéma szerint felépített oldaldal van... azt is megmerem kockáztatni hogy 1-2 vagy 3 Admin kezében van az összes hasonló oldal) és senki se dőljön be nekik.
Semmiképpen se fizessetek be
Az lehet hogy freeként kifizeti azt a hatalmas 1-2 max 10 centet... de fentebb jönnek a bajok.
Először is az első kifizetés az összes iylen oldalon no minimum ugye... kikéred, talán meg is kapod... aztán
általában a 2. kifizetés már 2-3$
Ha arra mész hogy gyűjtögeted és 10+ centet akarsz kikérni freeként (miután rájöttél a cselre...)
azt meg már nem igazán akarja kifizetni, vagy fizetettnek írja és sosem kapod meg vagy kitilt szó nélkül... nálam mind a kettő előfordult már
Aztán a befektetős tagok... igen olyan szépen hangzik hogy befizetsz 5-6-10$-t és 1-2 nap alatt 130%-150% fizet ki... csak hogy én 3* fizettem be ilyen oldalba... először egy nagyobb összeget a 2. tagságra (20$) igazából kifizette a befizetésem talán ha volt 1-2$ hasznom... talán, aztán nem is emlékszem már mi volt... de vagy nem akart már többet fizetni vagy kitiltott minden ok nélkül... aztán a 2. ilyen oldalnál sosem érkezett meg a 6$-ra a 10$-os kifizetésem... a 3. oldalnál pedig meg sem jelent a befizetésem az accba... nem kaptam semmit... ment a levelezgetés Admin még engem nézett hülyének
Pár centet össze lehet gyűjteni pár nap kattolással, amit ki is fizet (talán) erre jó... és mivel rengeteg iylen oldal van összességében a sok pár centből össze lehet gyűjteni 1-2$-t PM-re (szigorúan csak PMre mivel ott vagy nincs fee díj vagy nagyon minimális) de másra nem jók ezek
Nem lehúzni akartam az oldalad... csak figyelmeztetni hogy én saját tapasztalatból írtam le ezeket