Nalam is ugyanaz a helyzet belepesnel de amikor ezt irtam akkor a 100-dik oldalak megtekintese utan siman csak egy kattintassal jovairta a captchat ami vegulis lehet hogy csak veletlen volt mert a tegnap ilyet mar nem tapasztaltam.skamasz írta:Neked hogyan oldódott meg ? Nálam a belépésnél még mindig 5-6-szor kell megoldanom a captchát és eléggé idegesít.luci írta:Nalam a problema nagyon gyorsan megoldodott))
Koszonom szepen!
Rotate4all - CSALÓ ADMIN - MESSZE KERÜLD EL!!!
Re: rotate4all: napi 0.16 USD / 1000 oldal - 2 USD minimum - Lehetséges!
Lehet hogy hülye kérdés... de nekem nem világos
Most a Rotate-t lehet surf oldalakon hirdetni vagy nem?

Most a Rotate-t lehet surf oldalakon hirdetni vagy nem?

Sejtettem hogy manualon igen... de régebben mintha olvastam volna olyat vhol hogy ott sem... de lehet fars infó volt.
Illetve sok manuálon próbáltam és nem engedte feladni a hirdetést
Köszönöm!!
Illetve sok manuálon próbáltam és nem engedte feladni a hirdetést

Köszönöm!!

Ahha... Akkor ezzel kevertem össze lehet? 
Hogy nem a Rotate tiltja hanem maga a surf oldal... lehet
Köszönöm

Hogy nem a Rotate tiltja hanem maga a surf oldal... lehet

Köszönöm

Igen, kb. ha 10%-uk engedi a manual TE oldalaknak a R4All PTP link elhelyezését.
Köszönöm!
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Ma minden oldalnál katasztrofális a chapta, nem is kínlódtam egyikkel se, nem ér annyit egyik oldal se.
Mozzilánál: Beállítások --> Adatvédelem --> Eltávolítani egyes sütiket --> kereső mezőbe beírni: google --> összes eltávolítása
End of the story
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Én már tisztítottam mindent, összes süti törölve lett, minden előzmény is. Továbbra is egy gyötrelem. Majd holnapra hátha.
Próbáld ki, nekem bejött 

End of the story
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
megcsináltam, ugyanolyan fos mint eddig, kb 2 percig volt jó. Kínlódjon ezekkel aki akar.
Ha van gmal fiókod, akkor onnan kiléptet, miután végig csináltad
Ne is lépj vissza, akkor jó marad
Nálam legalább is így működik
Több gépen is
Ne is lépj vissza, akkor jó marad
Nálam legalább is így működik

Több gépen is
End of the story
Sziasztok.
Én Chrome használok, nálam semmi gond nincs.
Én Chrome használok, nálam semmi gond nincs.
Nálam is megbolondult most a Google captcha - bár eddig is produkált néha érdekes dolgokat, de ez most túltett mindenen. Én átjelentkeztem egy másik gmail fiókomba, azóta úgy működik, mint korábban.
kicsit elhanyagoltam az utóbbi hetekben mától ismét elkezdem

Na, szuper, le a kalappal mindenki előtt ki a napi 1000-et betudja futni!
Én sajnos az utóbbi időben csak félgőzzel tudom csinálni az oldalt, de ha lenne több időm, tuti itt erősítenék.
Kitartás, csinálni-csinálni aki tudja, itt a lehetőség éljen mindenki lehetőségeihez képest az oldallal, megéri csinálni mind surf mind pedig PTP oldalról.
Én sajnos az utóbbi időben csak félgőzzel tudom csinálni az oldalt, de ha lenne több időm, tuti itt erősítenék.
Kitartás, csinálni-csinálni aki tudja, itt a lehetőség éljen mindenki lehetőségeihez képest az oldallal, megéri csinálni mind surf mind pedig PTP oldalról.
Köszönöm!
el is felejtettem itt milyen szuper gyors a kifizetés íme a 2.

Gratulálok!!! Minden lehetséges, ha csinálja az ember szépen gyarapodik a balance.
Én "szuperkikérésre" gyúrok, még kell kis idő, de rajta vagyok (igaz már jó ideje gyúrok rá
)
Én "szuperkikérésre" gyúrok, még kell kis idő, de rajta vagyok (igaz már jó ideje gyúrok rá

Köszönöm!
Ez egy ma reggeli kikérés, ami estére meg is jött 

Gratulálok, ez nagyon szép!!!
Én még mindig "gyúrok" a kikérésre, de egyre közeledik.
Sokunknak sok-sok hasonlót
Én még mindig "gyúrok" a kikérésre, de egyre közeledik.
Sokunknak sok-sok hasonlót

Köszönöm!

Amugy mar csak par cent es elerem a 10 dolcsit

Szia.
Nálam nincs semmi gond vele.
Taníts Mester... 
Viccet félre téve... Sanyi hogy csinálod?? 11. kifizetésed... és utóbbi 50$+os :O
Én is hirdetem ahol csak tudom, de nem igazán haladok vele...
Hol hirdeted? Vagy mit csinálsz?
Nekem sajna nincs 1000 oldalra időm amit lesurfuljek... és sajna hiába van 10-15 refem... abból 1 refem volt aktív 2 hétig, igaz ő 2$ hozott nekem :O Lehet ez a titok? Sok és aktív ref? 

Viccet félre téve... Sanyi hogy csinálod?? 11. kifizetésed... és utóbbi 50$+os :O
Én is hirdetem ahol csak tudom, de nem igazán haladok vele...
Hol hirdeted? Vagy mit csinálsz?

Szia!Viti2012 írta:Szia.
Koszi a valaszt mar nalam is mukodik!

Elfelejtettem valamit...
Van 1 oldal vagyis 2 is mivel testvér oldalak egy Adminnal... ami már régóta Scam/vagyis szelektíven fizet... én pont a rossz oldalon voltam
No de, az egyiken az RRek olyan jók hogy nem kevés pénzem gyűlt össze rajta és jelenleg is gyűlik. A másikon sem rosszak, sőt ott még Revshare rendszer is van ami brutál módon növeli a bevételem még most is!!
A lényeg... mivel ugye nekem nem akar fizetni... így elkezdtem a hirdetéseket feladni. 2-3 hete feladtam jó pár rotate hirdetést is... de rotaten semmit nem kaptam erről a 2 oldalról... pedig nem kevés látogató nézte a linkem, mert mind a 2 oldal írta a látogatók számát, mind pedig a rotate is írta...csak az egyenlegem nem nőtt :O
Sztetek? :O Ez mitől lehet?
Arra gondoltam azonnal hogy lehet a látogatók sem valósak (találkoztam már ilyennel nem egyszer). De aztán feladtam pár PTC oldalt és 1 másik PTP oldalt. Érdekes jött nem is 1 refem a ptckre... illetve a másik PTP oldal számolta a pénzt az innen érkező látogatók után :O
Szóval ezt nagyon nem értem... Vki járt már így?
ÓÓÓ ez az említett két oldal egyébként a Dimond és a Planet Clix...
Van 1 oldal vagyis 2 is mivel testvér oldalak egy Adminnal... ami már régóta Scam/vagyis szelektíven fizet... én pont a rossz oldalon voltam

No de, az egyiken az RRek olyan jók hogy nem kevés pénzem gyűlt össze rajta és jelenleg is gyűlik. A másikon sem rosszak, sőt ott még Revshare rendszer is van ami brutál módon növeli a bevételem még most is!!

A lényeg... mivel ugye nekem nem akar fizetni... így elkezdtem a hirdetéseket feladni. 2-3 hete feladtam jó pár rotate hirdetést is... de rotaten semmit nem kaptam erről a 2 oldalról... pedig nem kevés látogató nézte a linkem, mert mind a 2 oldal írta a látogatók számát, mind pedig a rotate is írta...csak az egyenlegem nem nőtt :O

Sztetek? :O Ez mitől lehet?
Arra gondoltam azonnal hogy lehet a látogatók sem valósak (találkoztam már ilyennel nem egyszer). De aztán feladtam pár PTC oldalt és 1 másik PTP oldalt. Érdekes jött nem is 1 refem a ptckre... illetve a másik PTP oldal számolta a pénzt az innen érkező látogatók után :O
Szóval ezt nagyon nem értem... Vki járt már így?

ÓÓÓ ez az említett két oldal egyébként a Dimond és a Planet Clix...

Én pont most jártam úgy, hogy ráraktam 2000 kreditet a YouGetProfit-on, ami már le is járt, de a heti statisztika csak 459 érvényes és 63 érvénytelen megtekintést mutat. Pedig ez elvileg egy régi, megbízható oldal (bár voltak már vele problémáim, pl. a bérlés veszteséges volt).
Lehet, hogy az a baj, hogy a dimondclix és a planetclix rajta van a "Blacklist"-en:
https://www.rotate4all.com/ptp/terms
(Invalid sources: Blacklisted domains)
https://www.rotate4all.com/ptp/terms
(Invalid sources: Blacklisted domains)
Hát elméletileg nem... és mindent szabályosan csináltam.
Mind a 2 ptc oldal... szóval ez nem lehet gond. Aztán 5 mp rekiket adtam fel hirdetésbe... ezzel sem ehet gond, sőt próbáltam drága hirdetést is feladni ami 10 mp-es volt (arra se kaptam semmit). Aztán az se lehet a probléma hogy más oldalakon már eleget hirdettem Rotate-t mert akkor kb ezen kivül 1 vagy max 2 hirdetésem volt a rotatera... szóval tényleg nem értem fura.. .
Mind a 2 ptc oldal... szóval ez nem lehet gond. Aztán 5 mp rekiket adtam fel hirdetésbe... ezzel sem ehet gond, sőt próbáltam drága hirdetést is feladni ami 10 mp-es volt (arra se kaptam semmit). Aztán az se lehet a probléma hogy más oldalakon már eleget hirdettem Rotate-t mert akkor kb ezen kivül 1 vagy max 2 hirdetésem volt a rotatera... szóval tényleg nem értem fura.. .

De ott van a felsorolásban mind a kettő. De akkor is, legalább az "Invalid" alatt látszódnia kéne pirossal. Ott sincs nyoma?
Jaaa értelek... de látom sajnos ott van mindkettő
Bár nem igazán értem hogy miért?
De amin jobban meglepődtem... Epicclix epicbux miért van ott a tiltó listán? :O

De amin jobban meglepődtem... Epicclix epicbux miért van ott a tiltó listán? :O