Sajnos dolog volt, s a postodat csak ma délelőtt vettem észre
- Ha ugyanazon tagságot hosszabbítod, akkor a meglévő tagságodhoz adódik hozzá plusz 1 hónap tagság, ha feljebb lépsz, akkor pedig a feljebb lépés napjától számítódik az 1 hónap.
- Ha lejár a tagságod, én úgy tudom az RR-ek elvesznek, így erre oda kell figyelni, én ezt még sosem kockáztattam egyetlen oldalon sem.
- Hmm. itt kérdés országot váltasz, vagy országon belül leszel? ... Egyik esetben sem engedélyezett a telefonos kattintás (itt), minden esetben PC szükséges (én így csinálom).
... most lehet hülyeséget mondok, de mintha itt is lenne lehetőség "szabadnapokat" vásárolni, ami arra jó, hogy azokon a napokon amikor nem tudsz kattintani, a megvásárolt napokon a rendszer kattint 4 hirdetést Neked ... mintha itt is lenne a Scarlet-GTP oldalakon ... de ennek utána kell nézni ... esetleg az oldal fórumán.
@kavics13: Csinálhatnád pedig, mert hála Isten stabil az oldal, az utóbbi időben az RR-ek átlaga is stabilnak mondható ... és még mindig mint a svájci óra 7 napra fizet PayPal-ra (Scarlet is és GPT is).