az ilyen tempó mellett "csupán" 5-8 hét.piva_bacsi írta:Eddig úgy látom hogy a 36764 a legnagyobb!
Már csak 2398-at kell várnom!![]()
![]()
![]()
Zsolesz

az ilyen tempó mellett "csupán" 5-8 hét.piva_bacsi írta:Eddig úgy látom hogy a 36764 a legnagyobb!
Már csak 2398-at kell várnom!![]()
![]()
![]()
Zsolesz
tök nem vagyok pesszimista, a tényekkel (ezek nem feltevések, hanem tények) szembenézés nem pesszimizmus. ha azt írnám, hogy meggyőződésem, hogy holnap lehúzzák a rolót, na az lenne a pesszimizmus.Karbula58 írta:Jön az, csak nem túl gyorsan.
Grat a szerencséseknek, kicsit (de csak egy egész kicsit) irigylem őket.
De semmi gáz, remélhetőleg mindenki sorra kerül.
Még az örök pesszimista sweeney todd is
sweeney todd írta:tök nem vagyok pesszimista, a tényekkel (ezek nem feltevések, hanem tények) szembenézés nem pesszimizmus. ha azt írnám, hogy meggyőződésem, hogy holnap lehúzzák a rolót, na az lenne a pesszimizmus.Karbula58 írta:Jön az, csak nem túl gyorsan.
Grat a szerencséseknek, kicsit (de csak egy egész kicsit) irigylem őket.
De semmi gáz, remélhetőleg mindenki sorra kerül.
Még az örök pesszimista sweeney todd is
vigyázz, még a végén pesszimistának leszel bélyegezve.patrasz írta:Szerintem megállt a kifizetés, na még egy hét kell!
se, anyám 26-ai kikérése nem jött meg.timi írta:Akkor csak 3 napit fizettek volna ki? 24-26.
Igy még rosszabb a helyzet.sweeney todd írta:se, anyám 26-ai kikérése nem jött meg.timi írta:Akkor csak 3 napit fizettek volna ki? 24-26.
hát, elképzelheted, hogy én sem pesszimizmusból toltam bele 1500 $-t már a 3. héten...patrasz írta:Nem azt mondtam hogy nem fog fizetni, csak most nem! én nem vagyok pesszimista én voltam az első aki innen belépett az EA-ba. Kíváncsian várom talpra áll-e, mert ha ezt átvészeli akkor mindent ki fog bírni!
Sajnos, az adatlopás fénykorát éljük, szal semmi sem "kizárt"sztellina írta:Könyörgöm valaki segítsen!
Nem teljesen ide való a téma, Alertpay gondjaim vannak, de eddig mindenhol süket fülekre találtam, hátha itt segít valaki![]()
Még sosem jártam így, a barátnőm most regisztrált az Alertpay-re és nem fogadja el a számlaszámát, azt írja, hogy már használatban van, de az kizárt, a barátnőm még nem adta meg soha a számlaszámát, más meg kizárt hogy ezzel regisztrált volna. Bár állítása szerint utalt már róla, de ez lehetetlen, mivel eddig se számlaszám se kártyaszám nem volt megadva. Írtam a supportnak de 1 hete semmi válasz. Szerintetek mit csináljak?
A másik kérdésem, hogy a credit card validation code-ot hol keressem? Csak a havi értesítőn van vagy online is meg tudom nézni?
Valaki segítsen, mert már megbolondulok a tehetetlenségtől!
Köszönöm
bigali írta:Szia
A kártya CVC szám 3 jegyű, dombornyomott kártyákon a hátoldalon az aláírás után látszik, sehol máshol nincs feltűntetve.
AP kérdésben nem tudok segíteni, várd meg a support válaszát.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég