Skrill
Skrill
Sziasztok!
Nem tudok pénzt mozgatni skrillen, tud valaki segíteni?
Nem tudok pénzt mozgatni skrillen, tud valaki segíteni?
Re: Skrill
Úgy érzem tudok segíteni.
Pontosan melyik résznél akadsz el?
Pontosan melyik résznél akadsz el?
Sziasztok!
A következő kérdésem lenne: ha Perfect Moneyról szeretnék pénzt váltani ( dollár alapú számla), akkor dollár alapú Skrill számlával regsiztráljak, vagy lehet forint alapú számlám is Skrillen, vagy esetleg euróban vezessen a számlám? Pénzkikérés hazai számlára csak forint alapú számláról lehetséges?
Tudna valaki valamilyen információval szolgálni?
Előre is köszi.
A következő kérdésem lenne: ha Perfect Moneyról szeretnék pénzt váltani ( dollár alapú számla), akkor dollár alapú Skrill számlával regsiztráljak, vagy lehet forint alapú számlám is Skrillen, vagy esetleg euróban vezessen a számlám? Pénzkikérés hazai számlára csak forint alapú számláról lehetséges?
Tudna valaki valamilyen információval szolgálni?
Előre is köszi.
Dollár mert ha dollárban költesz és dollárban érkezik a pénz akkor nincs átváltás, minden más esetben 5%-ot felszámol a váltásért.
Értem. Tehát ha hazai bankszámlára kikérem, akkor majd a bank átváltja forintra?
Nem, ők váltják át forintra aktuális árfolyam +5% költséggel és a bankodnak már forintot fognak utalni de mikor elindítod az utalást Skrillen akkor ott bal oldalt ki is írja.
Értem. Tehát az a lényeg, hogy dollárban regisztáljam a számlámat, és az összeg át lesz váltva forintba még a kiutalás előtt, a számlámra már forintban fog érkezni. Rendben, köszönöm szépen a segítséget.
Sziasztok!
Az utóbbi időben előírt SKRILL azonosításon átment már valaki? Webkamerába kellett bemutatni az arcodat, és a személyi 2 oldalát. Már 2x végigszenvedtem, kiírta h folyamatban, de másnapra semmi változás. Továbbra is kiadja a lehetőséget, hogy erősítsem meg a személyazonosságot. Addig nem enged kiutalni számlára, sőt már befizetni sem engedett vele pl. betclicre, ahol már régóta szoktam skrill-el befizetni, 0 forintot mutat a 3277 helyett.
"Your available balance is insufficient. Please choose an alternative payment method.
Balance
0.00 HUF
Your available balance excludes 3,277.50 HUF not eligible for online gambling."
Update: a fogadási dolog független az azonosítástól, a clixense mikor feltöltötte a skrill számlát, nem teszi lehetővé a "gambling" opciót az összeggel. Így az csak vásárlásra vagy kiutalásra használható fel. A marketagent esetében pl. nincs ilyen korlátozás. Viszont az azonosítási probléma továbbra is fennáll.
Az utóbbi időben előírt SKRILL azonosításon átment már valaki? Webkamerába kellett bemutatni az arcodat, és a személyi 2 oldalát. Már 2x végigszenvedtem, kiírta h folyamatban, de másnapra semmi változás. Továbbra is kiadja a lehetőséget, hogy erősítsem meg a személyazonosságot. Addig nem enged kiutalni számlára, sőt már befizetni sem engedett vele pl. betclicre, ahol már régóta szoktam skrill-el befizetni, 0 forintot mutat a 3277 helyett.
"Your available balance is insufficient. Please choose an alternative payment method.
Balance
0.00 HUF
Your available balance excludes 3,277.50 HUF not eligible for online gambling."
Update: a fogadási dolog független az azonosítástól, a clixense mikor feltöltötte a skrill számlát, nem teszi lehetővé a "gambling" opciót az összeggel. Így az csak vásárlásra vagy kiutalásra használható fel. A marketagent esetében pl. nincs ilyen korlátozás. Viszont az azonosítási probléma továbbra is fennáll.
Pénzkereset, kérdőívezés, regisztrálás az alábbi oldalakon
https://talkonlinepanel.com/hu/register ... b9ae94f7e6
https://talkonlinepanel.com/hu/register ... b9ae94f7e6
Szia!
Én mostanában csináltam meg az azonosítási folyamatot, egy nap alatt megerősítést kaptam, nekem nem volt probléma vele.
Először befizettem.
Én mostanában csináltam meg az azonosítási folyamatot, egy nap alatt megerősítést kaptam, nekem nem volt probléma vele.
Először befizettem.
Sziasztok.
Kérdésem lenne. A számlán van pénzem , még is az írja nincs fedezet.
Mit csináltam rosszul ?
Kérdésem lenne. A számlán van pénzem , még is az írja nincs fedezet.
Mit csináltam rosszul ?
Egy kis segítség kellene ehhez a vacakhoz. Meg akarom szüntetni a számlámat, de van rajta még pár forint (905 HUF). Van rá lehetőség, hogy valahogy kivegyem vagy adjam oda neki, ha már csak ennyit hagytak nekem?
Sziasztok! 2 napja próbálok belépni a Skrill fiókomba, de nem sikerül, csak tölt és egy üres oldalt ad be. Több olyan kommentet is olvastam a neten (például ma is), miszerint ellopták egyes emberek pénzét vagy indokolatlanul zárolták a számlájukat és ezért nem tudnak belépni (ahogy én sem). Tud erről valaki valamit? Semmit se találok róla!