Azt írja hétfőtől péntekig reggel 9től dél után 5ig nem vehetem igénybe a felsorolt szolgáltatásokat.
Szóval akkor ez valami karbantartás vagy mi a fene? Vagy vegyem fel a kapcsolatot a supportal?
Bocsi a hozzá nem értésemet..

Én is telefonnal készítettem, nem is ez volt a gond. Nem kötelező abban az esetben ha jó minőségű a kép, az a lényeg tisztán olvasható legyen. Nekem ezt írták..harmonia írta:Az jó ha a személyi igazolványt lefényképezem, feltöltöm a gépemre és azt küldöm el?
Mert olvastam valahol a neten, hogy csak a beszkennelt képet fogadják el.
skamasz írta:Próbáld meg hogy a bankodtól kérsz egy igazolást hogy van náluk számlád azon szerepel ugye minden adatod plusz egy szép banki pecsét. Nekem valahol így sikerült elfogadtatnom a lakcímemet mivel én is már mindent végigpróbáltam.
igen észrevettem már ott tartunk el sem utasítják a "papírokat" csak váratnak, én meg nem tudok haladni e miatt..bitcoinlacko írta:Nem akarlak elkeseríteni de minden prepaid szolgáltatónál, köztük a payza is, tiltó listán van Magyarország. Nagyon sok bosszúságod lesz velük.
Szia Any!any írta:Eddig legalább mutattak valami életjelet még ha teljesen értelmetlen indokkal is utasítottak el. Most meg csak telnek a hetek semmi változás.. lehet kéne írnom nekik? De mit? El sem olvassák..
Lehet felveszik a kapcsolatot a bankommal? Vagy miért ilyen lassú ez az egész folyamat?
Payza keze ide is elér csak viccelek ám, nem kaptam meg az üzenetet.Lencsi írta:Pár nappal ezelőtt írtam neked egy levelet. Nem kaptad meg? Vagy esetleg rossz helyre küldtem?
Ezt a pénzösszeget meg sem közelítettem, igaz nem is lehetett rá alkalmam mivel mindjárt másnap fel is lett függesztve a fiókom. 60-65 dollár közötti volt a bejövő összeg. Pedig többen is használják úgy számlájukat hogy nincs is visszaigazolva.. akkor úgy látszik csak belém kötöttek.Lencsi írta:Accountot 500$ pénzforgalom alatt nem lehet verifikáltatni, ebben az összegben benne van az összes pénzforgalom, a kijövő és bejövő összegek is.
Szóval csak a Payza tudhatta azt az email-t, Az adataim azzal az email-el is megegyezik, igazi nevem van megadva és mivel van vagy 10+ másik hotmail emailem amivel soha semmilyen problémám nem volt.. úgy gondolom joggal vádolom a payzát!Lencsi írta:A hotmailes fiókod felfüggesztéséhez semmi köze nem lehet a Payza-nak.(Szerintem)
írtál? írd meg,h hónapok óta vársz és nem akarsz supportot írni megint.xenosz2 írta:Ezt próbáld meg. Hátha a "nyílvánosság" segít. Úgy nézem ez egy hivatalos "fórum".
https://docs.payza.com/v1.0/discuss
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég