barilking írta:Sziasztok!
Végre megjött az AE június 24-én kikért pénzem! Hurrrrááááááá
Jönni fog mindenkinek! Nyugi!
Pedig elég komoly összegről van szó, mégis megjött!![]()
![]()
![]()
Kicsit izgultam! De biztam bennük!
Mi az id számod?
barilking írta:Sziasztok!
![]()
![]()
még csak a 24-énél tartanak?barilking írta:Sziasztok!
Végre megjött az AE június 24-én kikért pénzem!
Tedd fel légyszíves a kifizetési bizonylatodat Te is!barilking írta:Sziasztok!
![]()
![]()
Sziasztok!Lili írta:Sziasztok!
Örömmel látom, hogy végre megindultak a kifizetések, reméljük ma több lesz, mint múlt héten! Nekem 27-i kikérésem van és abban reménykedem, hogy 24-e és 27-e között sokan visszarakták a pénzüket, így hamarabb sorra kerülhetünk. Ugyanis azok az ID számok kiestek, átrendeződtek.
Gratulálok!Mszicsi írta:Sziasztok!!!
24.-i pénz érkezett meg
(Nem kevés! 5439 USD)
ID 36408
Hurrá!!!!!!!
múlt héten is elég korán leálltak.Lili írta:Miből gondolod, hogy nem lesz annyi?
a valaha az elképzelhető, a ma az erősen kérdőjeles.epson írta: Ez vajon megjön még valaha,
sweeney todd írta:a valaha az elképzelhető, a ma az erősen kérdőjeles.epson írta: Ez vajon megjön még valaha,
még csak a jún. 24-26-a körül járhatnak.
a kicsit több bizalom mégis mire fel?piva_bacsi írta: Kicsit több bizalom, kedves fórumozók!!!
Zsolesz
Lili írta:25-26-i kikéréseknél járhatnak. Na, de legyünk optimisták, fel a fejjel, bízakodjuk. Nézzük a dolgok jó oldalát, mi lett volna, ha ma elmaradtak volna a kifizetések és bár így lassan halad és érthetően mindenki türelmetlen, én is, mégis lehetett volna ettől sokkal rosszabb is...Így még ott van a remény, hogy mindenki sorra kerül egyszer!!!
SZÍVBŐL GRATULÁLOK MINDENKINEK, AKI MA KIFIZETÉST KAPOTT ÉS KAPNI FOG AZ EA-TÓL!!! :-)
Jelenlévő fórumozók: Ahrefs [Bot] valamint 3 vendég