No viszont ezt nem tartom jó ötletnek... de majd a nálam nagyobb ptc-sek és okosabbak megerősítenek vagy épp ellent mondanak nekem...
Ennek a veszek 5-10 refet, majd annak a hasznából veszek még 10-t és majd utána még 20-t... sztem nincs sok értelme... :/Sőt!!
Régebben én is ezt csináltam minden ptc-n, mert nem volt még annyi ptc tőkém, illetve tökös sem voltam még...
Viszont annyi oldalt buktam így be... maradt benn a pénzem egy része vagy akár az egésze hogy nem igaz. Főleg az utóbbi fél 1 évbe... hogy sorra dőlnek be a "megbízhatóbb" oldalak is. Egyszerűen mire ezzel a taktikával, a kis db számú RR vásárlásokkal eléred azt a RR számot ami már "jó" hasznot hozza az oldal vagy becsődöl, vagy jönnek a PP bajok vagy a fizetési problémák...
Pl 100 RR-t akarsz elérni W3-on.... most vettél 5 RR-t, majd 2 hét múlva (a haszonból és a ptc kattból) veszel még 5-t, majd 2 hét múlva már 10-t és így tovább... mire eléred a 100 RR-t az több hét (kb 2 hónap) és még nem is kerestél semmit... az újabb több hét mire hasznot is termelnek.
Én rájöttem... ha komolyan akarok venni egy ptc oldalt, akkor gyorsan kell cselekedni... muszáj külső forrásból, egyszerre nagy számú RR-t venni... mert így "csak" a vásárlás után 1 hónapot vagy még annyit se kell várni hogy kiforogjon már egy kis haszon.
Én most W3-on 20$-t fizettem be és 100 RR-t vettem. Ebbe persze sokkal nagyobb a kockázat, és sokat lehet bukni... de nem is fektetek annyi energiát és időt az oldalba (és ez nekem fontosabb hosszú távon az idő hiány miatt).
Ehhez persze kell tőke, kell bátorság, és majd egy kis szerencse is, hogy ne legyen gond az oldallal rövid távon, és hogy ki is forogjon min a befizetésem. Na és persze olyan oldalt kell keresni találni, ami "jónak tűnő" ilyen befektetésre

De ez amit írtam inkább az olyan oldalakra vonatkozik mint ez a W3 pl... hogy már több hete megy... eddig nem léptünk én is scak most vettem az első refeket, nem pedig akkor mikor indult az oldal, szóval nem mondom hogy későn szálltunk be... de sokkal nagyobb már a kockázat mintha pl 1 hónappal ezelőtt vettük volna az RRket.
De talán... talán... hogy új oldalt indított pár hónapot még kihúzhat gond nélkül mindkettő ptc

Én ebben bízok és ezért fizettem be most