Szívesensankoran írta:Köszi, még kicsit odébb van, mert 505 pontom van, sok kérdőívet kihagytam, mert úgy gondoltam úgysem tudom kikérni:(
Igen írj oda.raptor666 írta:Még mindig nem jött jelszó emlékeztető, mi lehet vele? Hova írjak, a román fb oldaluknak?
Most már ott tart a dolog, hogy tegnap kitöltöttem egy jó fél órás kérdőívet, az utolsó oldalon jött is, hogy köszönjük szépen, és kattintsak a befejezés gombra. Rákattintok és jön a következő oldal, hogy sajnáljuk, de nem feleltem meg a kritériumoknak...raptor666 írta:Érdekes, hogy szinte egyszerre küldték: i-say,markagent meg a mobrog vagy mi az emailt ... mobrog mikor néztem emailt 0 perce elkezdtem kitölteni és sajnáljuk, de kitöltötték elegen... akkor minek küldenek kérdőívet?...
Köszi az infót. Én 400-ra emlékszem, mert vártam, hogy elérjem, most értem el, de most felemelték 622-re. Nem tudtam, hogy a 622 volt az eredeti ára.feerke írta:szerintem meg igen, csak volt 1-2 hónap amikor 400 pontra levitték
Párszor már kikértem 400-ért, és legutóbb 395 pontom volt, mikor felemelték 622-refeerke írta:szerintem meg igen, csak volt 1-2 hónap amikor 400 pontra levitték
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég