Hát lehet én csináltam valamit rosszul... vagy csak szerencsétlen vagyok... vagy nem tudom.
De az én statom egyszerűen nem túl fényes, nem javul és egy helyben toporgok 1-2 hónapja.
Éves tagságot vettem anno, és 750 RRig mentem fel. Aztán jött ugye a Boooom, az Admin levitte a RR kattokat stb... ismerjük a sztorit...
A lényeg hogy azóta nem haladok. A gyenge RR-ket elengedtem, helyettük béreltem ujjakat és a jókat hosszabbítottam. De az a problémám... hogy hiába szelektálom ki a jókat és hosszabbítom meg őket, amint meghosszabbítottam rá 1 hétre leállnak vagy csak szimplán vissza esik az átlahuk!!!
Azok az RRek amik viszont leálltak (vagyis jók voltak és meg is hosszabbítottam őket) hiába próbáltam a cseréjükkel... kemény 2-3 max, 4-es AVG értéket kaptam helyettük.
Arról nem beszélve hogy még a befektetésem sem térült meg sőt!! igazából elég nagy mínuszban vagyok még. És belső egyenlegből már a 750 RR-t sem tudom tartani elég régóta... mert nem elég a pénzem, a jók hosszabbítására, illetve az újak bérlésére... Jelenleg már csak 550 RRem van... és ez minden héten egyre kevesebb...
Ezek után pedig új befizetést biztos hogy nem fogok tenni... mivel nekem nem megy az oldal és csak egy helyben toporgok... és nem kicsit csalódtam
Nem tudom hogy ezzel én vagyok csak így... vagy nektek is ilyen szenvedős a dolog?
Vagy mit javasoltok? Mit csinálok rosszul?
Auto pay on??
Esetleg hagyjam mindet leketyegni... és újra kezdeni elölről? (bár már csak fél évig (sem) tart a tagságom...