Azon gondolkodom, hogy nyitok egy PTC oldalt, viszont.
A kérdéseim a következők lennének:
Lenne rá igény?
Tehát mint hírdetés feladók és hírdetés megjelenítőkként érdekelne a téma...

Nem voltam admin ptc oldalon,ezért pontosan nem tudom,hogy pontosan milyen kezdeti lépések a jók,csak tippelek.Elenyésző oldal él meg stabilan és nagyon sok scam lesz. Szerintem a jó hozzállás az óvatosság. refbérlés, részvény ,tagság ezeken a tagok keresni akarnak minden áron,Akkor indolkoltak,ha adottak ehhez a feltételek.Megbízható admin nem kockáztat.A ptc tulajdonos konzervatív módon kezeli a pénzt.Ha az admin kockázatot vállal,akkor a tagok pénzét kockáztatja. Nem megbízható. A refbérlés sztem ugyanez. Csak,akkor jogos,ha van fedezete,csak akkor fogjon bele,ha biztos benne,hogy ki tudja fizetni minden helyzetben. Ha nem 100%.akkor nem megbízható. A tagság ugyanez.A tagság feltételei azt a célt szolgálják,hogy a tagságot vásárló toborozzon pld a magasabb refjutalék miatt,vagy ha már vannak refjei ,akkor kiaknázza ezt. Ez egy jutalmi rendszer,amiben aki embert hoz az oldalra (hirdetőt,tagságot) az kap nagyobb részt a tortából. Tagság refek nélkül pld értelmetlen sztem,ez kb olyna,mint a részvény. A refbérlés ugyanez. Senki nem akar bizonytalanra refet bérelni.gabi05m írta:Xenosz2, azt mondod ne legyen tagság és refet se lehessen bérelni? Az egyik topikban azt olvastam, hogy a ptc oldalak elsődleges bevételét a tagságok jelentik, a másodlagos bevételt a refbérlés és csak a harmadik a hirdetésekből származó bevétel. Tehát az elsődleges és másodlagos bevételi lehetőségeket nem ajánlod neki és csak támaszkodjon a hirdetésekre? Továbbá ajánlott az alacsony napi kereset, ami ha 0.01-0.015$ és 1$ a minimum kikérés, akkor is két-három hónap mire sikerül kikérésig eljutni. És gondolom ajánlott az alacsony refjutalék is, viszont, ha nincs tagság, alacsony a kereset és alacsony a refjutalék, ki fog tagokat toborozni?
Én kis számokat produkálok viszont add néma viszonyítási alapot mi lenne ha.. sikerülne magasabb szintre lépni, valami komolyabb dolgot csinálni Azt kell mondjam nem értem hogy mehet tönkre egy olyan oldal ami külső bevételt szerez ilyen módon... Az hogy mennyire zavaró a felhasználók számára az csak attól függ az admin hogy gondolkozik mivel testre lehet szabni meg lehet találni az aranyközéputat. Például csak a háttérben jelenjen meg. vagy lekorlátozni egy IP ről mennyi hirdetés jelenjen meg naponta. Így felhasználóbarát cserébe nincs teljesen kiszolgáltatott helyzetben az oldal van bevétel nem csak a hirdetőkből.xenosz2 írta:A popuppal csínján bánnék. legjobb lenne kezdetben nem alkalmazni ,mert nem túl bizalomegerjesztő.. mint külső bevétel jó ötlet,de az mennyi bevétel lenne kb? sztem csak 1 legyen a belépésnél és úgy kéne megoldani,hogy a belépés közben ugorjon elő,miután beírtad a nevet,jelszót- engem idegesít,ha akkor jön,amikor írni akarom ezeket. Mondjuk most az Evo oldalakon van ilyen. Azért erre hívd fel a figyelmet a belépési oldalon angolul,magyarul,hogy ne legyen meglepetés.De talán még jobb,ha a ptc hirdetési oldalon van,és először erre kéne kattintani amolyan "admin hirdetése",hogy a többi aktiválódjon. Erről lehet egy kis vitaÉn támogatom,de ésszel .
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég