csak tényekkel lehet valamit kezdeni .doqxstudio írta:nem tudok semmit... nem láttam semmit, nem hallottam semmit

csak tényekkel lehet valamit kezdeni .doqxstudio írta:nem tudok semmit... nem láttam semmit, nem hallottam semmit
Szia!harmonia írta:Szia xenosz!
Rég voltál ilyen aktív itt a fórumon és ennek én nagyon örülök.![]()
Egy kérdésem lenne! Ezt az infót mire alapozod? "Cliquebook és társoldalai szintén egy korábban az oldalait fizetés nélkül bezáró admin új oldalai".
Egy adminnak se higgyjél. Legtöbb hazudik,csúsztat és hát ellenőrízhetetlen,hogy igaz-e,amit állítanak. Az egyetlen bizonyíték,ha évekig úgy működnek,hogy nincsenek feleslegesen korlátozó intézkedések,elérhetetlen minimumok. Két kezemen meg tudom számolni hány ilyen oldal van. Aztán vannak régóta,de trükökkel így-úgy fenntartott oldalak. Ezek sem megbízhatóak,csak úgy néznek ki.A Refbérlés és minden pénzügyi működés mesterségesen trükökkel fenntartott rendszer. Szó sincs arról,hogy "piaci" körülmények vannak. Minden arról szól,hogy az adminok jól járjanak,de ha profitjuk van azt ne osszák meg,ha meg veszteségesek,akkor azt áthárítsák a tagokra. A profit a tagsági díjakból,refbérlésből,de főként az egyéb üzleteikhez gyűjtött refek után van. Ezért nem tünnek el teljesen,mert ha maga a PTC oldal nem is profitos,más üzleteikhez innen szereznek feliratkozókat.pisti87 írta:A FamilyClix-nél csak annyi változtatás volt, hogy ingyenes tagoknál korlátozták a napi kifizetések számát. Tehát gyorsan kell kikérni szerver idő szerint éjfél után, mert később már nem engedi. Ezt valamiért még nem szüntették meg, viszont elég olcsó a két legkisebb tagság, és 6 db $0.01-es hirdetés jár érte. Nem tudom, mennyire biztos, hogy a Goldenclix adminja áll mögötte. Próbálkoztam ott is bérléssel, nagyon veszteséges volt, itt viszont már az első hónapban bevételt hoztak, a béreltek. Továbbá 48 órán belül fizet, és állítólag vannak külső bevételi forrásaik. Mindenesetre én már profitban vagyok, úgyhogy nagy baj nem lehet. Én igazából már csak ebben, meg még a PaidVerts-ben reménykedem, mert ezeknél a programoknál - legalábbis az eddigi tapasztalataim, és az adminok hírei szerint - dolgoznak a fenntarthatóságon. Persze a FamilyClix azért nem annyira átlátható, mint a PaidVerts, ahol a rendszeres kommunikáció mellett látható eredményeket is produkálnak, még ha lassan is.
Köszi az infót!xenosz2 írta:Szia!harmonia írta:Szia xenosz!
Rég voltál ilyen aktív itt a fórumon és ennek én nagyon örülök.![]()
Egy kérdésem lenne! Ezt az infót mire alapozod? "Cliquebook és társoldalai szintén egy korábban az oldalait fizetés nélkül bezáró admin új oldalai".
A nagy oldalakat kattolom,de a többivel jórészt felhagytam időhiány miatt,viszont valamilyen szinten,ha nem is napi szinten szeretném a többit is csinálni még. Nem a pénz miatt,hanem ,mert keretet ad a napjaimnak,aztán meglátjuk mennyire sikerül megvalósítani.
A Cliquebook admin Nikolay Kosturkov és aki már csinálta a Goldenclixet és oldalat az tudhatja,hogy egy időben az ottani adminnal dolgozott együtt (az ő paypalját használta egy időben Edin a Goldenclix adminja),majd elváltak az útjaik és saját oldalt (Clikit) csinált,ami aztán eltünt.
itt egy elemzés róla
http://ptccentral.com/cliquebook-review/
"The admin of Cliquebook is Nikolay Kosturkov and he was co-owner of Clikit.org and Clikz4Freakz.com, both improperly closed “bux” sites and remembered as scams among PTC users. For more details about these 2 websites, you can read our Clikz4Freakz review and the Clikit review. Nikolay Kosturkov was also co-owner of Silverclix.com and Clixdo.com – 2 selectively paying “click to get suspended” scams, but he is no longer involved into Silverclix and Clixdo."
Ittr vannak friss panaszok felfüggsztésről
https://www.emoneyspace.com/forum/index ... 076.0.html
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég