Nem tudom én egy hónapra vettem, eddig 2 ref-et kaptam dísznekpisti87 írta:Random referáltak szerzésére csak legalább egy hónapos Premium tagsággal van esély, vagy akár 1 napra megvásárolttal is?

Nem tudom én egy hónapra vettem, eddig 2 ref-et kaptam dísznekpisti87 írta:Random referáltak szerzésére csak legalább egy hónapos Premium tagsággal van esély, vagy akár 1 napra megvásárolttal is?
Akkor viszont inkább hirdetem. Már csak azért is, mert úgy látom, hogy ha egy napra veszem, úgy olcsóbb a tagság (0.21 $-t von le érte). De akkor lehet, hogy ez nem teljesen egyenértékű az 1 havi Upgrade-del.any írta:Nem tudom én egy hónapra vettem, eddig 2 ref-et kaptam dísznekpisti87 írta:Random referáltak szerzésére csak legalább egy hónapos Premium tagsággal van esély, vagy akár 1 napra megvásárolttal is?
Én is így jártam.Stefano98 írta:Imádon ezt az oldalt ingyen kaptam 100 creditet![]()
![]()
![]()
.
Dear ..............,
Your EasyHits4U account was automatically blocked by mistake.
We have already reactivated your account and added 100 bonus credits to your account. Please accept our apologies.
Sincerely yours,
EasyHits4U Team
Nálam már működik rendesen, csak pár óráig volt problémás.lenny35 írta:Ugyanúgy nálam is napok óta csak ennyi: Looking for new site to surf. Reklám semmi. Mindenkinél így jön be a surf rész?
any írta:Gratu![]()
Bitcoinra megint nem lehet kikéri "Bitcoin payouts are temporarily suspended. Please check back later."
1 hete? mikor írtam még pár napig lehetett.. aztán mikor ki akartam kérni.. lekéstem róla.jatekos12 írta:any írta:Gratu![]()
Bitcoinra megint nem lehet kikéri "Bitcoin payouts are temporarily suspended. Please check back later."
Miért? Volt amikor lehetett?
Amúgy azt gondolom hogy ilyen emelkedés mellett, amit a BTC az elmúlt 2 hónapban produkál, butaságnak tűnik, ha az ember nem ül rá a BTC-jére, és avval fizet bárkinek is, bár ki tudja, lehet hogy esni fog nemsokára.
Az egyik leghasznosabb infó most az lenne, hogy vajon mit fog produkálni a BTC árfolyam a jövőben, de ezt kevesen tudják, ha egyáltalán valaki is.
A fizetésről annyit, hogy Easy engem payzara legutóbb máj. 6-án fizetett ki ápr. 27-i kikérésre, szóval kicsit később mint szokott, de megjött.
Látok indikátorokat, amik arra engednek következtetni, hogy nem olyan jó az oldal mint akár 1-2 éve, de működik, és sok éve fizet.
Reméljük sokáig így marad.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég