plussmunka írta:végignéztem miket írkáltatok....
2 az EA topicba kitárgyaljuk hova fektessünk be
EarnGroups....
nos hogy most regeltem kabula alá egyből láttam hogy ezt a HYIP webes sémát más oldal is használja
átpakolgatva (talán a maxiearn)
Aki megírta és eladta jól tudja hogy hogy lehet a saját szellemi termékét megtámadni. Esetleg majd nem is ő fogja
Ha pénzéhes lesz még eladhatja a trükköket a heckereknek is. Bízzunk meg hogyne az alvilágba hogyne
azért mert két befektetői oldal használja "ugyanazt a felépítést"kb.,az semmit sem jelent. az EA-ra csorgott mindenkinek a nyála(persze még nekem is az elején,,,)mégis ott tart ahol...és mégis egyedi sémája volt.na ennyit a sémáról.nem mellesleg ettől függetlenül az EG tegnap is fejlesztett,mindig fejleszt,majdnem mindennap hírlevél,és hadne soroljam.
én személyesen minden hyip oldalra azt mondom örökké nemfog élni egyik sem,de egy jó ráérzéssel,tapasztalatokkal az ember csinálhat egy jópár befektetést amivel igazán megváltoztatja az életét. plussz kiemelném a hivatalos fórumukat,ami lehet valakinek nem nagy szám,de aki benne van a befektetésben az jól tudja,hogy azért ez nem mindennapi dolog.vállalnak mindent A-Z-ig. ennyi. senkit nem akarok rászedni,mindenki oda fektet be ahova csak ha már ezt teszi,akkor úgy tegye hogy bódog,elégedett,és nyereséges...nemaz,hogy mikor jön már meg a pénzem,nem kapok infot a pénzemről
komolyan röhögnöm kell már elnézést.
ha én valahova berakom a pénzem,arról azt is tudni akarom "mikor alszik és mikor nem"...
u.i.: nem jósolom meg,hogy milesz és mi nem. el lesz -e adva bármi is,stb.
nem istenítem az EG-t,de legalább foglalkozik a befektetőivel
és ha 1x eljön (NE JÖJJÖN) az a nap,hogy az EG pályafutása is véget ér,én leszek a legelső aki mindenkinek információt fog nyújtani: ne fektess be,szedd le a ref linkeket. sok közöm nincs hozzá,de ideje lenne még pár emberkének levenni az EA ref linkjét az aláírásokból mert ennyire majomnak nézni másokat már embertelenség. JELENLEG INSTABIL AZ EA. épp ezért vettem le én is az EA reflinkem...
egy üzletben nincs olyan,hogy várni. egy üzletben nincs olyan,hogy remélem. egy olyan üzletben ahol az én pénzem van,határozott fellépést kérek,határozott információ nyújtást,határozott szabályokkal.ha úgy állnék az életben mindenhez ahol a pénzem van,hogy "remélem" meg "hátha",akkor én is utcára kerülnék meg házat elveszítenék.a pénz világában nem szabad így gondolkozni. van üzlet?jó? meglesz a pénzem? jöhet. csúszik,nem kapom?talán? miről beszélünk?...
vagy... NEM KAPOK EMAILBEN VÁLASZT?NEM VESZIK FEL A TELEFONT? CHHHHHHHHH
ezvolt a legelső szúrópróba az EG-nél..egy szimpla email..gyerekek 24órás supportot ígérnek az oldalon,de 8órán belül már landolt a válasz. erről van szó.de van még primfix,stb,stb. ÉSSZEL,EZ NEM EGY CSOKI VAGY TORTA,EZ PÉNZ,ÉS A MI PÉNZÜNK.