Tudom még nem túl régi vagyok az oldalon. De kicsit jobban utána néztem a dolgoknak.
Tehát érdeklődnék, Ha pl csinálok egy olyant mint a Casho volt régen, hogy telepíteni kell appokat, azért kaptatok pontokat amit ki tudtatok kérni btc és paypal formában. Lenne rá igény ha csinálnék egyet? Rendes fizetéssel. Tehát nem átverésként. Viszont ha lenne rá igény és elindítsuk, akkor egyenlőre valószínűleg csak paypal fizetés lesz. (jobbnak tartom) könnyebb váltogatni a pontokat pl dollárba mint ezekbe a 0.000xyba

Tehát az érdekelne, lenne rá igény? Ha igen kb erről az oldalról mekkora? Szerver lenne hozzá, mert az jelenleg is van 8 magos

Tehát a domainért kellene max külön fizetnem. Azért érdekel, mert ha megtudom oldani, hogy azok a "cégek" vagy minek nevezzem kifizetnek. Akkor én is fizetnélek titeket rendesen. persze úgy, hogy azért valamennyire nekem is megérje. Tehát nem ígérek elsőnek meggazdagodást belőle.
Illetve a másik.: Weboldalaknál kattintásra való fizetés, mint pl az google ads meg még sok másfajta. Ilyenre is gondoltam

Mit szóltok hozzá?