Körülbelül egy éve kezdtem el komolyabban utána nézni az interneten történő pénzkeresésnek, valamiért az url rövidítő cégekben láttam a pénz. Szerintem jó ötlet lenne kiemelni mint például a PTC oldalakat. Én magam több lehetőséget látok benne mivel ide nem szükséges több ezer ref.
illetve nem neked kell nézni a reklámokat.. és a legjobb az egészben annyit keresel amennyit akarsz. kis túlzással

Mi az a Ouo.io ? url rövidítő.. olyan mint a többi? Nem..! Fix a CPM 1,5 ami igen kimagasló a többihez képest ( linkbucks, adfly ...stb) Ami(k) elég keveset fizetnek a magyar megtekintésre illetve a "szegényebb" országokra..
Példa
Ouo.io 1000 megtekintés az 1.5 dollár az az 400 FT
Adfly 1000 megtekintés 0,3 dollár 80 FT
További nagy előny egy adott IP címről bármennyi megtekintést elszámol, most jön a feketeleves és a tapasztalatim.
A többi url rövidítő "céghez" képest itt a bejövő oldalon nincs 5 másodperc vissza számlálás hanem "Captcha" -t kell kitölteni ami egyes embereknek gondot okoz pedig pofon egyszerű a szokásos (Jelöld ki a képen látható Tigrist?!) majd ez után 3 másodperc elteltével a get linkre kattintva jön be az adott oldal. Eleinte vissza esett a megtekintés ,de már akkor több pénz hozott ez mint az adfly.. hiába van 2x több a kattintás, ha az nem ér semmit...
2016 December kezdtem használni több kifizetésem volt már. minimum 5 dollár kifizetés Paypal. minden hónap 15.-én és 30.-án automatikusan fizet levonás nélkül és másnap már paypal számlán a pénz!

Köszönöm, ha a ref linkemen keresztül regisztrálsz http://ouo.io/ref/qfqa3ITZ