Bitluna - 10$ bonusz VEGE!
Re: Bitluna - 10$ bonusz VEGE!
Nekem marcius 16 volt az utolso nap amikortol pending a PM.
Mindket szamla amirol befizettem PM es Bitcoin is pending viszont hogy valamelyest csokkentsem a masodik befizetesem utani vesztesseget payzara kattolok tegnap kaptam 1$ payzara.
Mindket szamla amirol befizettem PM es Bitcoin is pending viszont hogy valamelyest csokkentsem a masodik befizetesem utani vesztesseget payzara kattolok tegnap kaptam 1$ payzara.
Sziasztok!
STP-en meg nem ertem el a kifizetesi minimumot ezert nem tudom hogy fizet-e meg a facebook csoportban vannak akik azt allitjak hogy mar STP sem instant.
Ha van koztetek olyan aki elerte a 130%-os visszaosztast Payzan vagy STP-en es tudna adni nekunk arrol infot hogy kap-e meg valami visszaosztast a 130%-os visszaosztas utan azt megkoszonnem.
STP-en meg nem ertem el a kifizetesi minimumot ezert nem tudom hogy fizet-e meg a facebook csoportban vannak akik azt allitjak hogy mar STP sem instant.
Ha van koztetek olyan aki elerte a 130%-os visszaosztast Payzan vagy STP-en es tudna adni nekunk arrol infot hogy kap-e meg valami visszaosztast a 130%-os visszaosztas utan azt megkoszonnem.
ad , már így néz ki az elején vett csomik 136.25%mancs írta:Sziasztok!
Koszi pimmi!pimmi írta:ad , már így néz ki az elején vett csomik 136.25%mancs írta:Sziasztok!

Sokan gondoltak azt hogy miutan a csomagok elerik 130%-os visszaosztast meg fog alni a Payza kifizetes is de ezek szerint megy tovabb.
Pimmi meg csak egy kerdes napi hany % ot ad?
ugyan azt adja, mindre ennyit $ 0.12500
Koszi pimmi rendes vagy!pimmi írta:ugyan azt adja, mindre ennyit 0.12500

Akkor ezek szerint napi 2.5% -os visszaosztassal megy tovabb remelem meg sokaig!
Befizetest termeszetesen nem ajanlom!

igen 2.5% gondolom nincs aki át állítsa, elhagyta a legénység
csak az a gáz, hogy amik lejártak azokat mind pm ről vettem, ami payzás azok még frissek, vagy kifutnak vagy nem 

Nekem csak BTC befizetesem volt most igy allnak az elso csomagok 133.75% de semmit sem tudok kivenni csak amit kattolok.pimmi írta:igen 2.5% gondolom nincs aki át állítsa, elhagyta a legénységcsak az a gáz, hogy amik lejártak azokat mind pm ről vettem, ami payzás azok még frissek, vagy kifutnak vagy nem
Pimmi epp azert mondom hogy ne fizessen be senki mert nem lehet tudni hogy meddig fog fizetni csak remelem hogy minnel tovabb.

jaja, nem szabad ide már betenni ez egyértelmű, én kb 3 nappal a bukta előtt vettem ezeket a payzásokat,mancs írta:Nekem csak BTC befizetesem volt most igy allnak az elso csomagok 133.75% de semmit sem tudok kivenni csak amit kattolok.pimmi írta:igen 2.5% gondolom nincs aki át állítsa, elhagyta a legénységcsak az a gáz, hogy amik lejártak azokat mind pm ről vettem, ami payzás azok még frissek, vagy kifutnak vagy nem
Pimmi epp azert mondom hogy ne fizessen be senki mert nem lehet tudni hogy meddig fog fizetni csak remelem hogy minnel tovabb.
Sok sok szerencset kivanok!pimmi írta:jaja, nem szabad ide már betenni ez egyértelmű, én kb 3 nappal a bukta előtt vettem ezeket a payzásokat,mancs írta:Nekem csak BTC befizetesem volt most igy allnak az elso csomagok 133.75% de semmit sem tudok kivenni csak amit kattolok.pimmi írta:igen 2.5% gondolom nincs aki át állítsa, elhagyta a legénységcsak az a gáz, hogy amik lejártak azokat mind pm ről vettem, ami payzás azok még frissek, vagy kifutnak vagy nem
mancs írta:Sok sok szerencset kivanok!pimmi írta:jaja, nem szabad ide már betenni ez egyértelmű, én kb 3 nappal a bukta előtt vettem ezeket a payzásokat,mancs írta: Nekem csak BTC befizetesem volt most igy allnak az elso csomagok 133.75% de semmit sem tudok kivenni csak amit kattolok.

megírom mi volt mindenképpen
Rendbenpimmi írta:mancs írta:Sok sok szerencset kivanok!pimmi írta: jaja, nem szabad ide már betenni ez egyértelmű, én kb 3 nappal a bukta előtt vettem ezeket a payzásokat,![]()
megírom mi volt mindenképpen

Ugyanez a helyzet, a 130 fölött is kapom a régit.
Minden másnap kiveszem.
Sokáig éljen....
Minden másnap kiveszem.
Sokáig éljen....
Hali!
Stp azonnal megjött 24 usd!
Remélem még 1-2 hétig fizet.
Stp azonnal megjött 24 usd!
Remélem még 1-2 hétig fizet.
Visszajött az oldal, sőt payzára kikérni is engedett, de eddig még nem fizetett.
Én még a leállás elött kikértem payzára és meg is kaptam. Akkor ugy néz ki ennyi volt.Lucipapa írta:Visszajött az oldal, sőt payzára kikérni is engedett, de eddig még nem fizetett.
En meg tavol allok a kikerestol.Szoljatok ha mar nem fizet koszi!
-
- Aktív tag
- Kapcsolat:
Most kértem ki, már payza-ra is pending. Szerintem is ennyi volt...
A jelek szerint Payza kifizetes megszunt.
OregLajos te voltal az elso aki befizetett es te leszel az utolso aki meg kifizetest kap Teged szeret Luna.
OregLajos te voltal az elso aki befizetett es te leszel az utolso aki meg kifizetest kap Teged szeret Luna.

Akkor disputol érdemes?(payza)
Szerelem volt első látásra... 

stp még mindig instant.Remélem , hogy 1 hetet még kibir akkor legalább „0” szaldós leszek.
Már nem írja jóvá a hirdetéseket. Kifogás: " Incorrect captcha, please try again" . Lekattoltam kb 10-15 videó plusz rendes hirdetést, ilyen egybeesés nincs....... Tehát.........

100 % GAME OVER!!!!
Friss hirek Bitluna visszatert ellenorizzetek hogy fizet-e!
Srácok, bitluna visszatért, és azt mondja, u visszavonja a payeer, STP, payza és advcash. gyorsan menni, és ellenőrizze
forditasGuys, bitluna is back and it says u can withdraw using payeer, stp, payza and advcash. go fast and check
Srácok, bitluna visszatért, és azt mondja, u visszavonja a payeer, STP, payza és advcash. gyorsan menni, és ellenőrizze
Kikértem payzára eddig még pendigel
Mindenesetre mar az is furcsa hogy visszatert es ez a felirat van a fo oldalon.
WE ARE vissza a pályára, miután belépés és regisztráljon SESSION TOKEN SZÓ, akkor most CashOut HASZNÁLATA PAYZA - STP - ADVCASH ÉS PAYEER - PM és a BTC tiltva, amíg további értesítésig
Az előbb kértem ki payzára. Mivel még az előző kikérést sem kaptam meg így 2 pendingelő kikérésem van.
Sok esélyt nem látok arra, hogy meg is kapom.

Sok esélyt nem látok arra, hogy meg is kapom.