Karbula58 írta:ennyi fura jelenséget egy cég körül!
jó lenne, ha kiderülne végre, hogy mi a franc van ezzel a szerencsétlen EA-val!
igen, így most elég x-akta
Karbula58 írta:ennyi fura jelenséget egy cég körül!
jó lenne, ha kiderülne végre, hogy mi a franc van ezzel a szerencsétlen EA-val!
sweeney todd írta:hopp, így már érthető, köszi!
amint az első részlet bejön az EA-tól elosztom a 3 új okosság közt. thx!
ahaKarbula58 írta:sweeney todd írta:hopp, így már érthető, köszi!
amint az első részlet bejön az EA-tól elosztom a 3 új okosság közt. thx!
Ezt nekem írtad? Mármint azt, hogy érthető.
Az Opulentia szisztémára...
Ej Jani, de rossz fej a főnököd, hogy nem hagy netezni!jani írta:Ha pozitivan nezed a dolgokat,akkor most szuletik ujja![]()
Ilyen kamatos kamatu ceget en is tudok,kesobb felrakom,de most rohannom kell melozni,mert var a fonokom![]()
az pedig en vagyok.
Ejjel nezzetek be ide,Jani
Karbula58 írta:Ej Jani, de rossz fej a főnököd, hogy nem hagy netezni!jani írta:Ha pozitivan nezed a dolgokat,akkor most szuletik ujja![]()
Ilyen kamatos kamatu ceget en is tudok,kesobb felrakom,de most rohannom kell melozni,mert var a fonokom![]()
az pedig en vagyok.
Ejjel nezzetek be ide,Jani
hát, azt nem mondom, hogy használnám őket még az életben, mert nem jön be a rendszerük, de megkönnyebbülnék, ha egy hónap múlva már használhatnám máshol a zsémet. nem is értem, hogy mi ez a több, mint egy hónapos tökölés, szerintem már rég visszaforgatták a dupla kifizetéseket, agyba-főbe forgatják a kikért, még meg nem érkezett pénzeinket.jani írta:Ha pozitivan nezed a dolgokat,akkor most szuletik ujja![]()
Az earngroupsot hoztam most divatba(iszonyat korrektek,lekopogom azért)sweeney todd írta:tökéletesen igazad van! megkérdezhetem, hogy hol nyomulsz?
de még ennyit sem képes mondani itt ez a bajKarbula58 írta:Hogy nekem milyen elegem van már ebből a nyüves EA-ból!
Annyira jó lenne tudni, hogy lesz valami, vagy bukta az egész. Szerintem mindenki így van ezzel. Én még azt is jobban viselném, ha kerek-perec azt mondaná Leon, hogy kész, vége, bebuktátok. Nem örülnék, sőt! De legalább nem ringatnám magam hamis illúziókba. Mindenki tudta, hogy van egy ilyen befektetésnél rizikófaktor, nem is kicsi. Ezért nem is lehet szemrehányást tenni, ha esetleg bukás van.
Szóval ebben az egészben nekem a bizonytalansággal van a legnagyobb bajom.
na oké igen,én is nyitottam itt fórumot róla nagyon szép és tökjó,csak érthetően sokaknak fáj mert vagy nagy biszniszelők voltak az EA-nál,vagy van még bent lovéjuk és hát 1x az EA is így ragyogott. de az EG-t teljes mértékben aláírom!Karbula58 írta:sweeney todd írta:én azt csinálnám. de hát te tudod, hogy nálad hol a bizalmi határ. én már nem kockáztatok ott tovább, sőt, az első zűrnél lépnem kellett volna, ennyit okultam a dologból, a jövőben óvatosabb leszek.Zsigaba írta:Akkor kikérés és AlertPay-re??
De miért nem az EarnGroups-ba teszed a pénzedet?
1 hónap alatt megduplázod a tőkét, és 10másodperc alatt a számládon van.
Nekem most van 3 befektetésem az EarnGroupsnál, folyamatosan teszem vissza lejárat után. Az oldal hibátlanul működik másfél éve.![]()
EarnGroups
Stabilan, gyorsan (INSTANT), megbízhatóan fizetnek több mint 400 napja. Minden monitornál PAYING!
MONITOROK: http://www.allhyiplist.com/details/earngroups.com
Soha nem volt egy pici ingadozás sem.
7 napra 120%
14 napra 145%
És nem csak ígérik, ki is fizetik!!!
EarnGroups meghívó: https://earngroups.com/?ref=Karbula58
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Karbula58 írta:Opulentia
https://www.opulentia.ch/?ref=Karbula58
noname írta:Karbula58 írta:Opulentia
Szia!
Kíváncsi lennék a véleményedre: earngroups vs. opulentia?
Üdv.
hát, most nem azért, de ez az eddig-működött-ezután-is-fog dolog nagy butaság, mert a dolgok pont így romlanak el, hogy működnek, aztán hipp-hopp nem.teso80 írta:de ha pozitiv leszek akkor az mondom,ha eddig működött ez után is fog!
hát vagy nem. ez is benne van a pakliban. nekem sem 10 $-om van bent, hanem több, mint százszor annyi + a kamatok.teso80 írta:Azért amit berakott csak visszakapja?!
noname írta:Karbula58 írta:Opulentia
Szia!
Kíváncsi lennék a véleményedre: earngroups vs. opulentia?
Üdv.
Lehet, hogy Nálad is meleg van, mert nem olvastad végig a levelet.plussmunka írta:végignéztem miket írkáltatok....
megakadtam a liberty s mai kifizetésnél
1 nem hiszem el
hogy nem veszitek észre hogy a két jelentés különböző
egyiket EA adja ki (a Manual req... procoss alul)
a BATCH est a libertynek kell küldeni a számla tulajdonosának
Ne várjátok már el hogy a kettő ugyanolyan legyen !
:-)
a Sok EA izgalom miatt meg a meleg miatt bekattantatok?
Szia,hgabor99 írta:oké
műkszik:)
vajon kikérjem?::)))
Én kikértem volna a helyedben.hgabor99 írta:oké
Ez Elite topik, a Husm topik itt van:bigali írta:sziasztok
tegnap este elindítottam HUSM-ról a dolcsit és ma reggel 6-kor már AP-n volt.
aki szeretne, ezen lehet csatlakozni: http://www.husm.biz/?ref=bigali
kérdés ha van írj privátba.
bigali
én a helyedben nem tenném, bármikor bedőlhet, de hát ízlések és...hgabor99 írta:oké
hoparduc írta:Én kikértem volna a helyedben.hgabor99 írta:oké
Hétfőn kb. 1000 kifizetés történt kb. 36000 id számmal a legutolsó kifizetés.
Én szerdán kértem ki az egyik lejárt befektetésem, a száma 43843.
Egy ismerős 1 órával később kérte ki mint én, az ő száma meg már több mint 45000.
Nem tudom mikor fogják utolérni magukat, de minél későbbre halasszuk a kikéréseket, annál nagyobb lesz a sorszámunk és tolódik a kifizetés is.
most még nagyobb az esély, hogy egyáltalán sorra kerülsz.csaba08 írta:hoparduc írta:Én kikértem volna a helyedben.hgabor99 írta:oké
Hétfőn kb. 1000 kifizetés történt kb. 36000 id számmal a legutolsó kifizetés.
Én szerdán kértem ki az egyik lejárt befektetésem, a száma 43843.
Egy ismerős 1 órával később kérte ki mint én, az ő száma meg már több mint 45000.
Nem tudom mikor fogják utolérni magukat, de minél későbbre halasszuk a kikéréseket, annál nagyobb lesz a sorszámunk és tolódik a kifizetés is.
Igen, csak most 1,5 hónapot várjak a semmire vagy 2 hónapot a 160%-os semmire...??? Mi a jobb?![]()
Ha hétfőn már ki is utalták volna, kikértem volna, így inkább kamatoztatom. Jól mutat majd a virtuális számlán az a 5-6 ezer dollár.![]()
Jelenlévő fórumozók: Ahrefs [Bot] valamint 2 vendég