Ma találtam ezt az oldalt, az info szerint december 4-én indult. Van egy alap szénbánya, amit óránként lehet begyűjteni faucetként, 250 satoshit ad óránként, emellett lehet venni különböző méretű bányákat. A minimum kikérhető összeg 25000 satoshi, de minden kifizetésből 3000 satoshit levonnak költségként. A kifizetésről emailben megerősítést kérnek, és 24 órán belül történik a kifizetés.
Regisztrálni itt tudtok, köszönöm ha a linkemen teszitek ezt:
https://coal-mine.io/?ref=rasim
A legkisebb befektetés 1 millió satoshi, 8 óránként ad rá 1,24%-ot, ami azt jelenti, hogy legjobb esetben 30 nap alatt fut ki a bánya termelése és 111,6% a vége. Úgy értelmezem a leírást, hogy ezt is kézzel kell begyűjteni, így a kis bányáknál naponta háromszor, a nagyoknál kétszer, vagy egyszer.
A nagyobb értékű bányák között már van ami 12 illetve 24 óránként adja a profitot, de mindegyiknek 30 nap a kifutása és a hozam is hasonló.
Referral bónusz 5%.
Nagyon kellemes a kinézete, és jó dolognak tartom, hogy ha megváltoztatom a profilban az adatokat, emailt küld róla.
Egyenlőre nem fektettem be, így a fizetőképességéről sincsen információm, de amint tudom ki fogom kérni és jelzem. Ha valakinek van konkrét információja az kérem ossza meg a tapasztalatait.