Firefox vs. Chrome- leggyorsabban
Firefox vs. Chrome- leggyorsabban
Sziasztok,
Ez egy felmérés - vélemény nyilvánítós post lenne, ki mit használ?
Én jelenleg win10 mellett Chrome-ot használok a PTC oldalaim végigkattintásához, Ti mit használtok?
Lényeg lenne a lehető leggyorsabb betöltések (lehet valahogy a böngésző alap beállításait PTC-re optimalizálni) mert ugye itt lényeg lenne a lehető leggyorsabb betöltés hogy az oldalakat ennek köszönhetően az ember a lehető leggyorsabban végig tudja vinni.
Vélemények, ötletek, tapasztalatok?
Admin
Ez egy felmérés - vélemény nyilvánítós post lenne, ki mit használ?
Én jelenleg win10 mellett Chrome-ot használok a PTC oldalaim végigkattintásához, Ti mit használtok?
Lényeg lenne a lehető leggyorsabb betöltések (lehet valahogy a böngésző alap beállításait PTC-re optimalizálni) mert ugye itt lényeg lenne a lehető leggyorsabb betöltés hogy az oldalakat ennek köszönhetően az ember a lehető leggyorsabban végig tudja vinni.
Vélemények, ötletek, tapasztalatok?
Admin
Köszönöm!
Re: Firefox vs. Chrome- leggyorsabban
amit eddig próbáltam a chrome messze a leggyorsabb. win7 mellett. firefox sok memóriát zabál,nem ajánlom.
én 3 böngészőt használok egyébként. chrome a fő. neobuxra normál operát használok,mert ott az adalert élesítve van és egész nap nyitva van,így nem a chrome-ot terheli. harmadiknak maxthon5 öt használok itt fut a buxp és az ayuwage,inno,de ez nem aböngésző nagyszerűsége miatt van,hanem a terhelés elosztására több böngészőre.
internet explorert böngészésre se tudom használni olyan rossz
nem tudom miért...lefagy egyből. ezeken kivül más "névtelenebb" böngészőket is használtam már,de mindegyiknek volt valami hátulütője. leginkább az,hogy nem kezeltek bizonyos pluginokat,így videók,vagy egyéb alkalmazások nem működtek.
beállításokban kiveszem a nyelvfordítást...
én 3 böngészőt használok egyébként. chrome a fő. neobuxra normál operát használok,mert ott az adalert élesítve van és egész nap nyitva van,így nem a chrome-ot terheli. harmadiknak maxthon5 öt használok itt fut a buxp és az ayuwage,inno,de ez nem aböngésző nagyszerűsége miatt van,hanem a terhelés elosztására több böngészőre.
internet explorert böngészésre se tudom használni olyan rossz

beállításokban kiveszem a nyelvfordítást...
Szuper xenosz2 ... ilyenekre gondolok, ilyen kommentekre, ki mit tapasztal, ki mit hogy csinál.
Köszönöm!
Köszönöm!
Köszönöm!
Mert a chrome az nem.... Ugyan azt nyitottam meg mindkét böngészőben, viszont a firefoxban nekem van pár kiegészítő ami miatt kicsit több a memória fogyasztás.xenosz2 írta: firefox sok memóriát zabál,nem ajánlom.
Az oldalam: http://netesmunka.ucoz.com
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Lényeg hogy legalább 4 Gb ram legyen a gépben, de 8 az még jobb. 

Nálam 16 GB van "izzítva", de RAM-ból sosem elég ... főleg hogy van hogy 15-20 oldalban is "dolgozok", az oldalakon megjelenő rengeteg flash meg szinte zabálja a RAM-ot. Win 7 alatt volt hogy a 16GB mellett is meg-meg akadtak az oldalak, most 10 alatt érezhetően jobb a helyzet, de így is 1-2-3 alkalommal éreztem 1-1 megtorpanást, belassulást, de mondom sokkal jobb a helyzet mint ami 7-es alatt volt.
Köszönöm!
Értemfeerke írta:Mert a chrome az nem.... Ugyan azt nyitottam meg mindkét böngészőben, viszont a firefoxban nekem van pár kiegészítő ami miatt kicsit több a memória fogyasztás.xenosz2 írta: firefox sok memóriát zabál,nem ajánlom.