most ne!! mostanában problémázik a razz. egy jó darabig nem fizetnék be ide! várnék!Nezkapolita írta:érdemes még oda befektetni? mert mos fog lejárni, és nem tudom befizessek-e még egy következő körre.
azt nem tudom. nekem 15 nap múlva jár le a csomagom,addig nem tudom kivenni.Nezkapolita írta:de azért fizet még? tehát ami bent van, azt ki tudom venni?
ma vettem ki 3.25 dollár refjutalékot. meglátjuk megkapom e majd.picinova1977 írta:Nezkapolita írta:de azért fizet még? tehát ami bent van, azt ki tudom venni?
mostantól 96 órán belül van a kifizetés. drukkolok neked,hogy megkapd a pénzed!Laci írta:Nagyon remélem hogy nem...
1-2 nappal ezelőtt még én is sok helyen láttam kifizetéseket. Nekem 2 napja pending... holnap reggel kellene megérkeznie :O
Rermélem nem pont a cél előtt egy lépéssel hal be :O Mert nagyon... de nagyon ideges leszek :O
szelektív még...Nezkapolita írta:Akkor már nem fizet?
eltelt 96 óra?Nezkapolita írta:Nekem se érkezett meg
kapd meg a pénzt! kapd meg!!!!Nezkapolita írta:szerintem ma fog letelni
várjál még!Laci írta:Nekem mostanában telik vagy már le is telt a 96 óra... Sehol semmi...![]()
Ráadásul 1 órája amióta itthon vagyok és be akartam lépni az oldalra... be sem tölt![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég