Kisutott a napVikibacsi írta:Működik! Vissza kapcsolták az áramot!

Kisutott a napVikibacsi írta:Működik! Vissza kapcsolták az áramot!
szia, a napi kereseted, amit kattolsz az oldalon gyűjtheted bármelyik számlára, de áttételre nincs lehetőség, minden csomag jutalékát oda kapod, amelyik processzorról befizettélhatibor írta:Sziasztok!
Stpn keresztül vettem a csomagokat és oda is írja jóvá a napit.
Tudok olyat csinálni ,hogy stp számláról payza ra átt rakni a pénzt??
Köszi szépen!jerdei írta:szia, a napi kereseted, amit kattolsz az oldalon gyűjtheted bármelyik számlára, de áttételre nincs lehetőség, minden csomag jutalékát oda kapod, amelyik processzorról befizettélhatibor írta:Sziasztok!
Stpn keresztül vettem a csomagokat és oda is írja jóvá a napit.
Tudok olyat csinálni ,hogy stp számláról payza ra átt rakni a pénzt??
igen de én stpröl akarok számlámra és ott ír 40 usdtpimmi írta:dehát a payzán nagyobb a fees
payza fogadáskor 2.90 % + 78.96 HUF
stp fogadáskor 1.50% + 0.25 per transaction
De lehet talalsz valakit akinek kell stp-re es fizet a szamladra.hatibor írta:igen de én stpröl akarok számlámra és ott ír 40 usdtpimmi írta:dehát a payzán nagyobb a fees
payza fogadáskor 2.90 % + 78.96 HUF
stp fogadáskor 1.50% + 0.25 per transaction
Szia!nincs mitmancs írta:hatibor koszonom szepen a regisztraciot es a befizetest!
Nekem is nyitnom kellett stp szamlat a juti miatt igy mar van stp szamlam is.
hatibor írta:Szia!nincs mitmancs írta:hatibor koszonom szepen a regisztraciot es a befizetest!
Nekem is nyitnom kellett stp szamlat a juti miatt igy mar van stp szamlam is.én köszönöm a lehetőséget!!
Szia Lucipapa!Lucipapa írta:Szia Mancs!
Remélem nem haragszol meg, ha esetleg butákat kérdezek, de mint a szponzoromhoz szeretnék Hozzád fordulni. Eddig külső befizetéssel sikerült 2 csomagot vennem, amik szépen hozzák a beígért összeget, illetve a kattintásokkal a jövő hét elején elérem az 5 dollárt, amit újra csomag vásárlásra szeretnék fordítani. Belső egyenlegből ez megoldható, vagy előtte ki kell kérnem és úgy befizetni? A másik amit kérdeznék: Többen írták, hogy visszaforgatnak. A jövőben én is így szeretnék tenni. Ehhez hol, mit kell beállítani?
A válaszodat előre is köszönöm.
Latlak es a befizetest is!Lucipapa írta:Azért nem látod a nevem a referáltak között mert eredetileg a lányom regisztrált az oldalra itt nálunk. Amikor tájékoztattam arról, hogy azért kizárás lehet, ha otthon más városban, más IP cím alatt lép be legközelebb, egyszerűen átadta nekem az oldalt. Azóta én használom. Ő Pokergirl néven regisztrált. E néven biztos látni fogod a referáltak között.
Különben azért akadtam el, mert sehol nem láttam a belső egyenlegből történő vásárlást. A küldött kép alapján a Bitcoin Balance amit használnom kell.
En koszonom es nagyon szivesen!Lucipapa írta:Köszönöm a gyors választ, mindent megértettem
Nezkapolita írta:Én gyakran lépek be más IP címről, mert sokat utazok, ez biztos, hogy azért kizárás jár? Eddig még nem volt vele gondom.
Ja, értem. Nekem sem volt eddig problémám vele, ezért kérdeztem. Az is előfordul, hogy más országokból lépek be, mert alapvetően Angliában élek, de pl. néha hazamegyek, vagy ha megyünk nyaralni más országokba.Vikibacsi írta:Nezkapolita írta:Én gyakran lépek be más IP címről, mert sokat utazok, ez biztos, hogy azért kizárás jár? Eddig még nem volt vele gondom.
Én azt olvastam facebookon, hogy akkor jár kizáras, ha pénzkikérésnél megegyezik az accountok ip cime.
Ettől függetlenül én arra figyelnék, hogy az accountok ne lépjenek be a weboldalra egyforma ip cimről, más ip cimekről való belépés szerintem nem probléma, vagyis nálam nem volt eddig.
Igen ez visszaforgatas.Ez akkor egyben a visszaosztás is?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég