Beszeretnék nektek mutatni 1 oldalt.
Ez egy HASHER. Metizer névre hallgat.
Fontos adatok: 1 dollárból 100ghz-et lehet venni. Nem muszáj venni, lehet az ingyenessel is dolgozni!
Dollárból vásárolni legkisebb áron: 0.5 Dollár ami 50ghz.
Fontos tudni kifizetni dollárba 1 dollártól fizet ki persze kikérni több fajta módban lehet: USD,Bitcoin,Dogecoin,Litecoin
Befizetni is ezekben tudsz.
Kifizetés:
Bitcoin: 0.0010 BTC
Litecoin: 0.2 LTC
Dogecoin: 4000 DOGE
USD: 1 $
2 Szintes regisztráció van:
12% Gh/s – purchased from referrals 1 level
5% Gh/s – purchased from referrals 2 level
Also youd will get 5 Gh/s for every registration on your referral link. (regardless brought by a deposit or not)
Magyarul:
A magyar szöveg ha kicsit helytelen. Elnézést, de nem 100%-os az angol tudásom, így google-re hagyatkoztam.Különösen a befektetőink számára általunk kifejlesztett legjobb affiliate programot, amely két szinten. Hívd meg a partnerek, és együtt keres Metizer!
Az áttétel nektek:
12% Gh / s - vásárolt áttétel 1 szint
5% Gh / s - vásárolt áttétel 2 szint
Szintén te kapsz 5 Gh / s minden bejegyzése a hivatkozó linket. (Függetlenül hozta a betét vagy nem)
Dollárnál több processzorra is ki lehet kérni, illetve ugyanezekből lehet befizetni: Perfect money, payeer, advcash
Ez fontos táblázat: Azt jelenti, míg 200-at nem éred el. Addig 50%-ot használhatod ki a 100ghz-ből. Ha elérted az 500-at akkor kihasználhatod a 100%-ot.
Ahhoz hogy 100%-ot meg kapd, 4 $-t kell befektetni. (ha akarsz)
Figyelem! Még nem tudom fizet-e és megbizható-e az oldal. Mindenki csak saját felelőségre használja az oldalt és annyit költsön bele amennyit nem sajnál. Habár, most 2-3 Dollár még annyira nem vészes. Bár most nincs pénzem. Így nem tudok rá venni GHz-et. De szerintem megéri bepróbálkozni vele.
Köszönöm ha az én linkemen regisztrálsz: https://metizer.com/?ref=6JPtRO
Egyébként, ha 1$-t befizetsz 75%-al tolhatod neki!, szóval mindenféleképpen megéri megpróbálni 1-2 dolcsit belefektetni.
Van https is. Szóval csaktán nem kamu

Edit: A kifizetéseket felvitték az alábbiakra:
Bitcoin: 0.0010 BTC - maradt ugyanannyi egyenlőre
Litecoin: 0.8 LTC
Dogecoin: 12000 DOGE
USD: 3 $