10 eur ingyen sportfogadás spiffx
10 eur ingyen sportfogadás spiffx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hunsword 2015.01.26. 10:53-kor.
Re: 10 eur ingyen sportfogadás
Ez nagyon kevés infó. Bővebb bemutatást kérnénk.
és a címben is szerepeljen, az oldal neve is.
és a címben is szerepeljen, az oldal neve is.
Re: 10 eur ingyen sportfogadás
Promo kódhoz be kell írni a "Free10" szót és adja a 10 eurót.
Az oldalam: http://netesmunka.ucoz.com
Re: 10 eur ingyen sportfogadás spiffx
még mindig adják az ingyen 10eurt regisztráciokor a promo code nál a free10 kodot kell beirni vagy ha regisztrálás után nem jelent meg a 10 eur irni kell a supportnak és jováirják
http://banners.spiffxaffiliates.com/red ... 8&bid=1506
http://banners.spiffxaffiliates.com/red ... 8&bid=1506
Hogy kell használni ezt az oldalt?!
jó kérdés. Semmit nem tudunk róla, mivel a topic nyitóját nem igazán érdekli a szabályzat.Fenya írta:Hogy kell használni ezt az oldalt?!
Tegnap regisztráltam freemailen, így csak ma jött az aktiváló mail, most megerősítettem, bejelentkeztem és a számlámon a 10€ 

Hát mit is mondjak a kínálat eléggé gyér 
Ha jól látom akkor csak focira lehet fogadni. Azon belül is Angol premier league, Bl talán UEFA kupára (ez nem biztos) illetve majd a 2016-os Eb selejtezőre, amiből még meccs sincs opcionálva
Ugye ma regiztem 6. a van eddig ezekre a meccsekre fogadhatok, 07-én a QPR - Tottenham, illetve 10-11-én a BL meccsekre.
Hát ez nem sok
Na de ajándék lónak ne nézd ... 

Ha jól látom akkor csak focira lehet fogadni. Azon belül is Angol premier league, Bl talán UEFA kupára (ez nem biztos) illetve majd a 2016-os Eb selejtezőre, amiből még meccs sincs opcionálva

Ugye ma regiztem 6. a van eddig ezekre a meccsekre fogadhatok, 07-én a QPR - Tottenham, illetve 10-11-én a BL meccsekre.
Hát ez nem sok

-
- Kezdő
- Kapcsolat:
Regisztráltam ahogy le volt írva megkaptam az emailt beléptem 0euro ráadásul olyan gyér a fogadási lista kifizetés meg csak befizetés után van
Ez mindenhol így van:)
Csak úgy nem adják a bónuszt, a legnagyobb oldalak is követelnek valamit a pénzért cserébe (szép is lenne ha nem) Vagy forgatni kell... vagy befizetni. De!!!
Talán az ilyenek annyiban jobbak mint a vissza forgatás... hogy itt a 10€ felviszed pl 50 € ig. Kiakarod kérni ugye befizetsz... (azt meg nem mondom most itt mennyit kell) egy minimum összeget legyen 10€ akkor is 40€ +ba vagy!
Persze az ilyen oldalaknál, akkor kell befizetned mikor már szép összeget gyűjtöttél össze.
Amúgy én már elég rég megkaptam a bónuszt, nem is csináltam vele még semmit... mert nem értettem az oldalt.
De ahogy elnéztem... lehetséges hogy itt nem is a kimenetelre kell fogadni... hanem az odds esésre vagy emelkedésre. Legalábbis nekem 1-2 jel ezt mutatta
Csak úgy nem adják a bónuszt, a legnagyobb oldalak is követelnek valamit a pénzért cserébe (szép is lenne ha nem) Vagy forgatni kell... vagy befizetni. De!!!
Talán az ilyenek annyiban jobbak mint a vissza forgatás... hogy itt a 10€ felviszed pl 50 € ig. Kiakarod kérni ugye befizetsz... (azt meg nem mondom most itt mennyit kell) egy minimum összeget legyen 10€ akkor is 40€ +ba vagy!
Persze az ilyen oldalaknál, akkor kell befizetned mikor már szép összeget gyűjtöttél össze.
Amúgy én már elég rég megkaptam a bónuszt, nem is csináltam vele még semmit... mert nem értettem az oldalt.
De ahogy elnéztem... lehetséges hogy itt nem is a kimenetelre kell fogadni... hanem az odds esésre vagy emelkedésre. Legalábbis nekem 1-2 jel ezt mutatta

Valaki csinálja ezt az oldalt?
Tegan tettem egy fogadást a 10€val... nos ahogy sejtettem itt nem a végkimenetelre fogadsz.
10 € rácsaptam a Belgákra tegnap 1.56 oddson, de eleve a számlámon maradt 4 €. Nyertek 0-1-re a belgák, de a fogadásom mégsem nyert
Nem igazán értem, hogy akkor mire is kell itt fogadni...
Tegan tettem egy fogadást a 10€val... nos ahogy sejtettem itt nem a végkimenetelre fogadsz.

10 € rácsaptam a Belgákra tegnap 1.56 oddson, de eleve a számlámon maradt 4 €. Nyertek 0-1-re a belgák, de a fogadásom mégsem nyert