Clikz 4 Freakz (Evo)
Re: Clikz 4 Freakz (Evo)
Ebben a pillanatban Perfect Money elérhető. Kikértem.
9-én megjött
Van ám fejlemény. Nikolay (ex-silverclix admin) és Ralitsa lett a főnök, és a Prime Vision Networks Company nevű cég került az oldal mögé. Az új kikérések 5 napon belül, a régiek 30 napon belül lesznek fizetve.
Tehát egyelőre van remény a folytatásra, a többi majd elválik, hogy mennyire tett be nekik az elmúlt időszak, és mit fognak még változtatni.
Tehát egyelőre van remény a folytatásra, a többi majd elválik, hogy mennyire tett be nekik az elmúlt időszak, és mit fognak még változtatni.
Köszönöm . Kicsit gondban voltam,hogy pontosan mit is írt a paypal kifizetésekre,mert számomra nem volt teljesen egyértelműek az időpontok. Ha jól értelmezek a május 16ig kikért összegek 30 napos határidővel lesznek fizetve, az ezutániak 5 napossal,tehát érdemes visszavonni a régikete,és újra kikérni. De ír valami május 21-est is,ezt még nem tudtam megfejteni mire is vonatkozik.
Szóval Nikolay Kosturkov (volt silverclix és clixdo) és testvére Ralitsa lesz a főnök a Clikiten és itt.
Van még egy dolog,A paypal napi 250$ os limitet határoz meg a vásárlásokra . tehát a tagok max ennyit vásárolhatnak egy nap.
STP is elérhető lesz be és kifizetésre.
A következő 12.-24 órában elérhető lesz payza ideiglenesen kifizetésre. Ezt tegnap írta még.Bár olyamit is írt mintha ,hgy csak azoknak akik be is fektetnek ezekkel,mert elég kevés ezeken a bevétel.
Szóval Nikolay Kosturkov (volt silverclix és clixdo) és testvére Ralitsa lesz a főnök a Clikiten és itt.
Van még egy dolog,A paypal napi 250$ os limitet határoz meg a vásárlásokra . tehát a tagok max ennyit vásárolhatnak egy nap.
STP is elérhető lesz be és kifizetésre.
A következő 12.-24 órában elérhető lesz payza ideiglenesen kifizetésre. Ezt tegnap írta még.Bár olyamit is írt mintha ,hgy csak azoknak akik be is fektetnek ezekkel,mert elég kevés ezeken a bevétel.
Hú de jó hogy betévedtem ide, Clickit és C4Freakz is függő nálam, akkor visszavonom őket...Köszi az infót!
hát kaptak egy harmadik paypal vizsgálatot. 10 naposat. Az admin elég ideges.Elhordta mindennek a céget. jelenleg semmire nem lehet kikérni PP-n kívül....
Ez csak a terelés. Több PP számlájuk is be lett fagyasztva, ennek ellenére semmit nem változtattak az oldalon, mégis mit vártak? Úsznak az adósságban, hetek óta alig van bevételük, ilyenkor a gonosz PayPal pont kapóra jön. Persze lehet várni meg bizakodni, de hetek óta ezt mondogatjuk (én mondjuk nem, mert már nem kattintom se ezt, se a Clikit-et jó ideje).xenosz2 írta:hát kaptak egy harmadik paypal vizsgálatot. 10 naposat. Az admin elég ideges.Elhordta mindennek a céget. jelenleg semmire nem lehet kikérni PP-n kívül....
-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Cilikitet nem néztem,de itt gyakorlatilg 25-én volt az utolsó fizetés. Gondolom mivel a pénz nagy része a Paypalon ücsörög,ezért másra se tud fizetni,illetve az gyorsan elfogyott. Rosszul néz ki a helyzet,de én még várok,nem kerget a tatár... lekattintom a minimálisat,aztán meglátjuk. Nem tudom mese-e vagy sem,amit az admin mond,de előfordulhat,hogy a paypal ilyen bürokratikusan működik valóban,persze az ellenkezője is előfordulhat. ki tudja...
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Hát ebből már nem nagyon lesz semmi, attól félek (refback oldalon már scamnak mondják), de a clikitet is. 

nagyon lehangoló,hogy az adminok töredéke képes csak normális kommunikációra. még a honest (mármint az elején) adminok is,amikor ég a taélaj a lábuk alatt egyszerűen tojnak a tagokra. tegnap beírtam a fórumba,amit töröltek.
Bezárt.
"We are currently closing the site down. Special thanks to All Paypal Reporters !!!"
Hazudoznak, de ez már korábban is látható volt. Kár érte.
"We are currently closing the site down. Special thanks to All Paypal Reporters !!!"
Hazudoznak, de ez már korábban is látható volt. Kár érte.
- ffookkaa11
- Fanatikus
- Kapcsolat: