Clikz 4 Freakz (Evo)
Re: Clikz 4 Freakz * Megbízható és jól fizető ,ajánlott olda
Kár, hogy a reklámok száma igencsak lecsökkent...
Eddig 50-60között mozgott, most jó ha van 30.
Eddig 50-60között mozgott, most jó ha van 30.
-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Re: Clikz 4 Freakz * Megbízható és jól fizető ,ajánlott olda
Azért van most kevesebb reklám az oldalon, mert nem olyan régen megemelték a hirdetési árakat.
Re: Clikz 4 Freakz (Evo) Megbízható jól fizető ,ajánlott ol
CLIKZ4FREAKZ
Ötödik fizetésem
Kikértem: 2014/03/19
megérkezett: 2014/03/24
Megbízható,ajánlott oldal első kikérés 3$,utána minden következő 2$, sok reklám jó kereset
http://www.clikz4freakz.com/?ref=xenosz2

Ötödik fizetésem
Kikértem: 2014/03/19
megérkezett: 2014/03/24
Megbízható,ajánlott oldal első kikérés 3$,utána minden következő 2$, sok reklám jó kereset
http://www.clikz4freakz.com/?ref=xenosz2

Szintén Paypal limit van, így a fizetések csúsznak.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Nem tudom mi ez, de el kezdtem kattolni, aztán kidobott és felfüggesztett!
Ezzel nem vagy egyedül. Én is így jártam.
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
szintén. 
túl erős lett a csalás elleni védelem.

túl erős lett a csalás elleni védelem.
Engem is kivágott. Jobban mondva mindenkit, aki a standardokat végig kattintja. A scriptet frissítik, tudnak a hibáról és dolgoznak rajta.
Én is repültem 

Kaptak egy rutin Paypal ellenőrzést. Pánikra semmi ok van bőven pénz a számlájukon,de a vizsgálat alatt nem tudnak fizetni kb 1 hetet ír az admin.
Az új EvolutionScripttel még vannak gondok. Egy másik oldalon autoklikkelés miatt zártak ki.(Ezbux.eu) További két oldalon (Unitbux,Streamclix) meg azért,mert 2 ugyanolyan hirdetést kattoltam le. Az admin még meg is védte,hogy nem életszerű,hogy két egyforma hirdetés jelenjen meg....tehát nem kellett volna
Az új EvolutionScripttel még vannak gondok. Egy másik oldalon autoklikkelés miatt zártak ki.(Ezbux.eu) További két oldalon (Unitbux,Streamclix) meg azért,mert 2 ugyanolyan hirdetést kattoltam le. Az admin még meg is védte,hogy nem életszerű,hogy két egyforma hirdetés jelenjen meg....tehát nem kellett volna

Most már jó az oldal, be lehet lépni.
Valakinek van itt "Freaky Monthly Employee" tagsága?
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyi bevétel van naponta saját kattintásból , ennél a tagságnál
Azt tudom hogy 200%. De a tényleges összeg érdekelne(van hogy tagságnál több hirdetést is lehet elnyomni).
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyi bevétel van naponta saját kattintásból , ennél a tagságnál
Azt tudom hogy 200%. De a tényleges összeg érdekelne(van hogy tagságnál több hirdetést is lehet elnyomni).
-
- Fórumlakó
- Kapcsolat:
nekem az van:
fix: 0.0015 és 0.0003 között
standard: 6 db 0.01
tiny 0.001 (ma 6 db volt ebből is)
szerintem a fix ugyanannyi standard tagoknak is
fix: 0.0015 és 0.0003 között
standard: 6 db 0.01
tiny 0.001 (ma 6 db volt ebből is)
szerintem a fix ugyanannyi standard tagoknak is
Köszi!
Akkor a standard hirdetésből 4db helyett 6db van.
Ezek szerint a standard és a tiny hirdetéseket duplázza a tagsággal.
Pontok konvertálása ugyanúgy 2000/1$ ?
Akkor a standard hirdetésből 4db helyett 6db van.
Ezek szerint a standard és a tiny hirdetéseket duplázza a tagsággal.
Pontok konvertálása ugyanúgy 2000/1$ ?
földönfutóknak:
4 standard hirdetés van 0,005/darab, tiny: változó 0,0005/darab
2000p = 1$
4 standard hirdetés van 0,005/darab, tiny: változó 0,0005/darab
2000p = 1$
Tegnap már megszellőztettem a Silverclixes topikban, ma jött is az Admintól a hír, hogy az új PayPal számlát is limitálták. A kifizetési időt 30 napra módosította átmenetileg. Csodálkoznék, ha át tudná vészelni az oldal, de reménykedjünk (a Clikitnél is hasonló van/lesz).
Majus 15-re igéri az uj paypal számlát. Mindenkit fel fognak függeszteni,aki dispute ot indít.
- hoparduc
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Holnap tudnám kikérni az összeget. Akkor ne reménykedjek, hogy PP-ra egyhamar fizet.xenosz2 írta:Majus 15-re igéri az uj paypal számlát. Mindenkit fel fognak függeszteni,aki dispute ot indít.

Ne. Én is pár napja kértem ki,de lehet inkább visszavonom és Payzra kérem,vagy PMre....hoparduc írta:Holnap tudnám kikérni az összeget. Akkor ne reménykedjek, hogy PP-ra egyhamar fizet.xenosz2 írta:Majus 15-re igéri az uj paypal számlát. Mindenkit fel fognak függeszteni,aki dispute ot indít.
- hoparduc
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Akkor nem várok én sem 15.-ig, hanem inkább kikérem Payzára.xenosz2 írta: Ne. Én is pár napja kértem ki,de lehet inkább visszavonom és Payzra kérem,vagy PMre....

- hoparduc
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Kikértem a pénzem, de a PayPal-on kívül más lehetőséget nem ajánlott fel.
Kíváncsian várom a fejleményeket.

- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
hoparduc írta:Kikértem a pénzem, de a PayPal-on kívül más lehetőséget nem ajánlott fel.

Jól érzed magad Doq? 
hoparduc: Jelenleg nem tudom megnézni,hogy mire lehet kikérni,mert még nem járt le az 1 hetes várakozási időm az előző kikérés óta,ezért nem mutatja,viszont a moderátor azt írta MA,hogy van elérhető kikérési mód.
Paypalon kivül a PM sem működik most. Fórumban megkérdeztem,hogy melyik működik,valamit délutánra nekem is megnyílik a kikérés lehetősége.

hoparduc: Jelenleg nem tudom megnézni,hogy mire lehet kikérni,mert még nem járt le az 1 hetes várakozási időm az előző kikérés óta,ezért nem mutatja,viszont a moderátor azt írta MA,hogy van elérhető kikérési mód.
Paypalon kivül a PM sem működik most. Fórumban megkérdeztem,hogy melyik működik,valamit délutánra nekem is megnyílik a kikérés lehetősége.
Egy moderator valaszolt,de nem mondott konkrét processzort. a topicot lezárta. azt mondta ha van elég pénzem meglátom mire kérhetem ki. Nem nagyon tetszik ez a válasz. Mindenestre hamarosan ki tudok kérni és akkor látni fogom van-e vagy nincs...
Re: Clikz 4 Freakz (Evo)
Sajnos igazad volt és az a helyzet,hogy a moderátorok titkolják,hogy jelenleg nem fizet az oldal. nem adnak egyenes választ. Most írtam a fórumba a véleményemet erről. Kiváncsi vagyok meghagyják-e?
Ezt is befejeztem. Egy minimális esély van rá, hogy bármi lesz még belőle. Hogy nem lehet másra kikérni, az amúgy valamennyire érthető is lehet. A felhasználók kb 80%-a PayPal-t használ, ilyenkor annyian ráesnének például a Payza-ra, hogy valószínűleg annyi pénz azon a számlán nincs is (plusz a pénz befagyasztás és a bizonytalan helyzet miatt csökkenteni akarja az Admin a kiadásokat).
Jól látom, hogy a kommented is simán csak átfogalmazták (mintha nem így kérdezted volna)?xenosz2 írta:Sajnos igazad volt és az a helyzet,hogy a moderátorok titkolják,hogy jelenleg nem fizet az oldal. nem adnak egyenes választ. Most írtam a fórumba a véleményemet erről. Kiváncsi vagyok meghagyják-e?

"Hello!
Paypal and Perfect money not working i know,but can i withdraw my money via other processor?
Thanks
ps:
Moderator wrote today Perfect money is Temporary Disabled for Cashout but Adding Funds through Perfect money is working Fine .Please use Other available Payment process for cashout for Now"
http://www.clikz4freakz.com/forum.php?topic=19231
-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Ezzel az oldallal is komoly bajok vannak.
A fórumon is egyre többen panaszkodnak itt is:
http://www.clikz4freakz.com/forum.php?board=6
A kifizetések így alakultak mostanában:
http://www.clikz4freakz.com/index.php?v ... ment_proof
A fórumon is egyre többen panaszkodnak itt is:
http://www.clikz4freakz.com/forum.php?board=6
A kifizetések így alakultak mostanában:
http://www.clikz4freakz.com/index.php?v ... ment_proof
idlig írta:Jól látom, hogy a kommented is simán csak átfogalmazták (mintha nem így kérdezted volna)?xenosz2 írta:Sajnos igazad volt és az a helyzet,hogy a moderátorok titkolják,hogy jelenleg nem fizet az oldal. nem adnak egyenes választ. Most írtam a fórumba a véleményemet erről. Kiváncsi vagyok meghagyják-e?![]()
"Hello!
Paypal and Perfect money not working i know,but can i withdraw my money via other processor?
Thanks
ps:
Moderator wrote today Perfect money is Temporary Disabled for Cashout but Adding Funds through Perfect money is working Fine .Please use Other available Payment process for cashout for Now"
http://www.clikz4freakz.com/forum.php?topic=19231
Ezt így írtam szerintem,nem tudom lehet nem tökéletes anz angol fogalmazásom

Azóta viszont történtek dolgok. Egyrészt törölték egy topikomat,amiben leírtam,hogy az oldal nem fizet és rávilágítottam,hogy a moderátorok nem tudják,hogy mire lehet kikérni,illetve hogy egyáltalán nem lehet kikérni paypalon kivül,ami persze amúgysem működik...
Ekkor fogtam magam az eglszet leírtam EMS fórumba. Beleírtam a 2 moderátor EMS profilját,hogy ők titkolják az igazságot