Adpageviews - Bezár
Re: Adpageviews - 13. instant kifizetésem, nagyobb Nyeremény
25 centes adpageviews
2,5 centes hirdetés (useclix).
2,5 centes hirdetés (adpage).
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
2,5 centes (digadz)!
2 centes hirdetés (traffic).
2.5es (csense)
ujjabb 2.5es (neobux)
14. instant kifizetésem. Mostanában kevesebb a 2,5 centes hirdetés, de azért érdemes továbbra is gyakran ránézni, ha valakinek van erre lehetősége.

Ismét 3 direktem nyert $0.50-es nyereményt (tőlük privátban kérek PayPal, Payza vagy Neteller címet, illetve, hogy mikor regisztráltak az oldalra (ez belépés után az Account oldalon a Registration Date résznél látszódik)): patrasz, pilis58, kisviola
- Regisztráció:

Ismét 3 direktem nyert $0.50-es nyereményt (tőlük privátban kérek PayPal, Payza vagy Neteller címet, illetve, hogy mikor regisztráltak az oldalra (ez belépés után az Account oldalon a Registration Date résznél látszódik)): patrasz, pilis58, kisviola
- Regisztráció:

Re: Adpageviews - 14. instant kifizetésem, nagyobb Nyeremény
2,5 centes (useclix)
Tudja valaki: Okostelefonról lehet kattintani? Nem tiltja az oldal?
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
idlig köszi, nyereményem megkaptam. 

2,5 centes Grandbux! (Tehát: lehet mobilról is kattolni?)
Én néha onnan kattintom, nem volt még problémája. Egyébként mobil verziósan mutatja, tehát fel van rá készítve az oldal.
What the HELL iz disz?????
"Dear kocsis Boglárka.
We're choosing to close adpageviews because we're finding it hard to keep up with the work load, and instead of causing frustrations for people, we'll just close the site and give you a refund if you made any purchases.
Your Purchases: $0.00
Your Withdrawals: $9.07
--------------------------
Your Refund: $0.00
Note: Your refund is being processed through your processor account used for making purchase. There is nothing you need to do."
Ugye neeem.....
"Dear kocsis Boglárka.
We're choosing to close adpageviews because we're finding it hard to keep up with the work load, and instead of causing frustrations for people, we'll just close the site and give you a refund if you made any purchases.
Your Purchases: $0.00
Your Withdrawals: $9.07
--------------------------
Your Refund: $0.00
Note: Your refund is being processed through your processor account used for making purchase. There is nothing you need to do."
Ugye neeem.....

Helyeztem a megfigyeltek közé, bár attól tartok ennyi volt.. 

Pedig épp kezdtem belemelegedni.... Na szép.
Azért ne túlozzunkFRU5T írta:Pedig épp kezdtem belemelegedni...

Most akkor benyelték a keresett összeget?
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
akkor a TrafficMonsoon a következő?patrasz írta:game over!

Re: Adpageviews - Bezár
Így van, az oldal bezár, az egyenlegeket már nullázták. Én még pont jókor kértem ki. Akinek volt befizetése, azt elvileg visszaadják (ehhez nem kell tenni semmit), gondolom attól függően, hogy mennyi kifizetése volt. Persze, ha nem lesz benne csúsztatás.
A direkteknek köszönöm a munkát! Jó sokáig húzta kiemelkedő kereset mellett, de a PTC alaptörvényei annál azért jóval keményebbek, hogy előbb-utóbb ne üssön be a gebasz (a trafficmonsoon esetében pedig szintén nem árt az óvatosság, de ez eddig is így volt).
A direkteknek köszönöm a munkát! Jó sokáig húzta kiemelkedő kereset mellett, de a PTC alaptörvényei annál azért jóval keményebbek, hogy előbb-utóbb ne üssön be a gebasz (a trafficmonsoon esetében pedig szintén nem árt az óvatosság, de ez eddig is így volt).
TM-ról van egy topic MTV-n ahol többen is ajnározzák mint befektetők. Most vagy van ott pénz és nem éri meg az adminnak APV-vel vergődni, vagy borul a bili és becsuk mindkettő. Én Közelebb vagyok a kikéréshez TM-on mint nem, így résen leszek, némi pánikra számítok, de ez természetes. APV bezárása számomra szomorú hír én élveztem a 2,5cent vadászatot.
Vagy az itteni bezárást akarja felhasználni arra, hogy a másik oldalát tovább életben tartsa. Bár ugye az Adminnak már elég szép múltja van, szóval amúgy is fel kell készülni mindenre. A Traffic talált pár nagyobb befektetőt, de azért a napi 10-15 centes keresetet és mellé a 100% jutalékot nehéz kigazdálkodni. Meglátjuk meddig sikerül.Boguli írta:TM-ról van egy topic MTV-n ahol többen is ajnározzák mint befektetők. Most vagy van ott pénz és nem éri meg az adminnak APV-vel vergődni, vagy borul a bili és becsuk mindkettő. Én Közelebb vagyok a kikéréshez TM-on mint nem, így résen leszek, némi pánikra számítok, de ez természetes. APV bezárása számomra szomorú hír én élveztem a 2,5cent vadászatot.