SERENITYCLIX - MEGSZŰNT
Re: SERENITYCLIX 1$ minimum napi 5 cent 3* FIZETETT
megnéztem az upgrade táblázatot. Látok változásokat. Ingyenesnek 1-2-3-4-5 a kikérés . Eltünt a fizetési maximum viszont egyben.
A hír szerint páran bepanaszolták az admint a paypalnál,hogy csaló és visszigényelték a pénzüket,amit elvileg s szabályzat is tilt. Azt nem tudom pontosan mivel vádolták. Egy jó hosszú levelet írt az admin nem nagyon van türelmem végigbogarászni,de a lényeg,hogy Paypallal nem lehet befizetni és ahogy nézem egy proc sincs erre. Kifizetést ezt nem éríinti talán,mert tegnapi bizonylatokat is látok.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Nem jön be az oldal, mondjuk mindegy standardként 1 kemény cent volt benne. kuka ez is.
Valóban úgy tűnik, hogy komoly gondok vannak az oldalnál. Folyamatosan csökkent a reklámok száma, a grid megszűnt. Kifizetés alig van. Ha szerencsém lesz akkor talán egy kikérést még elérhetek. Beginner tagságom van, de jelenleg nincs különbség a standard és a beginner között.
Most azzal foglakozik,hogy mindenkinek visszafizesse a tagság árát,aki igényli. Befizetni már nem lehet. Megpróbálok feladni egy hirdetést,de nem hinném ,hogy elfogadná. 20 dollárom van benn...
- ffookkaa11
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Re: SERENITYCLIX gondok , részletek a topik hozzászólásaiba
Én már vagy 5 napja kikértem, azóta a semmin kívül más nem jött 
Sajnálom, valószínű innen sem lát az ember már pénzt
Ez van, megint tanultunk valamit s megint "fizetünk" érte.

Sajnálom, valószínű innen sem lát az ember már pénzt

Ez van, megint tanultunk valamit s megint "fizetünk" érte.

Az oldal ma magyar idő szerint 16 órakor "Admin karbantartás-ra" ideiglenesen? bezárt
Az oldal elérte a sávszélesség határát. jelenleg a tagsággal rendelekzők pénzét hajtja fel. Kedden állítólag újra elérhető lesz az oldal. ha elérhető lesz kiosztom a kattverseny díjait. Ha nem,akkor nem tudom,valamit kitalálok...
Újra elérhető az oldal. A furcsaság, hogy a Standard tagok több reklámot kattinthatnak le, mint az előfizetéssel rendelkezők.
A verseny az eddigi versenyzőkkel eldőlt,mivel a legkisebb különbség is kb 20 katt ,amit a mostani 5 hirdetéssel nemigen lehet behozni holnaputánig. Felírtam a kattszámokat. Ha eltünne az oldal,akkor ez alapján fogok állást hirdetni. Amiért még várok,hogy többen nem jelezték a részvételi szándékukat,pedig szorgalmasan kattolnak és akár elcsíphetik valamelyik jobb helyet is. Még megtehetik ezt.
Ha valaki gondolja és el akarja hirdetni a pénzét akkor megteheti. nekem azonnal aktiválta a PTC hirdetésemet.
- ffookkaa11
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Sorry, de en itt mar nem kattintok, mig a kikert osszegem meg nem erkezik !
Kattverseny végeredménye:
Lucipapa 239 1$
tarpi 197 0.5$
Gaiusz 163 0.3$
ffookkaa11 148 0.1$
idlig 71 0.1$
Köszönöm a részvételt. A paypal címeket privátba kérem elküldeni a nyereményekért.
Lucipapa 239 1$
tarpi 197 0.5$
Gaiusz 163 0.3$
ffookkaa11 148 0.1$
idlig 71 0.1$
Köszönöm a részvételt. A paypal címeket privátba kérem elküldeni a nyereményekért.
Az oldal amúgy fizet úgy látom,bár hirdetés már csak az enyém van:D
Még annyit,hogy az admin mindenkit kifizetett vagy ki fog akinek bármilyen pénze volt benn és veszteségben volt.
Még annyit,hogy az admin mindenkit kifizetett vagy ki fog akinek bármilyen pénze volt benn és veszteségben volt.
Köszönet xenosz2-nek!
Meg is kaptam a díjat!
Meg is kaptam a díjat!

- Gaiusz
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Re: SERENITYCLIX - kattverseny eredményhirdetés,kifizetés
És is köszönöm szépen neki!
Mindenkinek elküldtem a pénzt!
Úgy döntöttem,hogy a kevés jelentkező miatt 30 centet küldök azoknak is ,akik hátrébb végeztek,vagyis a nem jelentkezők díját is kiosztottam ilyen módon.
Gratulálok mindenkinek!
Úgy döntöttem,hogy a kevés jelentkező miatt 30 centet küldök azoknak is ,akik hátrébb végeztek,vagyis a nem jelentkezők díját is kiosztottam ilyen módon.
Gratulálok mindenkinek!
Én is megkaptam,köszönöm.
Én is megkaptam. Nagyon szépen köszönöm.
- ffookkaa11
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Sajnos az oldalon a kifizetések szünetelnek. Utoljára 11-én fizettek ki néhány embert, azóta senkit. Nekem is volt ekkor már kikérésem, de nem kerültem sorra. Remélhetőleg rövid időn belül eldől, hogy ideiglenes vagy végleges a kifizetések megszűnése, mert gondolom senki nem akar az oldalon feleslegesen időt tölteni.
A társoldala a clickin4bux pedig teljes egészében eltűnt.
A társoldala a clickin4bux pedig teljes egészében eltűnt.
Ami már két hete várható volt, az oldal bezárt. Igaz az feltüntetve nincs, hogy ideiglenesen vagy véglegesen.