idlig írta:Lehet, hogy nem ad sokat, de legalább megbízható. Sokra megyek a napi 4-6 centtel, ha nem fizet ki utána. Nem tudom már ki írta, hogy nem baj a scam admin, mert 2-3 hónapig megy az oldal, azalatt ki lehet szedni belőle a pénzt. Csakhogy ez nem igaz, Ryobux, sensebux, satöbbi, kábé 20 napig húzta mindegyik. Sensebuxon 20 direktem volt, és csak úgy jutottam el a kifizetésig, hogy csináltam 80 cent értékben mini jobsot. Evia szintén 20 reffel van az ueon, de ahogy kinéz a második kifizetéséig már nem jut el. Legutóbb is kifizetett a clixboom, harmadát levonta belőle, itt legalább nincs ilyen.
Akárcsak az Admin többi oldalánál (rewarding, offernation), itt is ingadozik a hirdetések száma, napközben tényleg ad sokszor, ritkán fél vagy 1 centest is.
Egy olyan tulajtól,akinek már van 4 százezres taglétszámmal bíró oldala,igazán kitelhetne,hogy szerez hirdetőket legalább annyit,hogy az a nyomorult 3-4-5 cent meglegyen

Én már abba is beletörődtem,hogy csupa 0,1 centecskéket kell kattintgatnom. Gyorsan megvannak. De,hogy ilyen kevés legyen ezekből is...
Nekem macerás napközben felnézegetni, beütögetni a captcha kódot újra meg újra még adalert vagy hasonló sincsen.
A scam oldalakkal kapcsolatban igazad van. Már egyre szemtelenebbek a csalók,pont amiatt,amit mondasz,hogy sokan,akkor is hirdetik,ha tudják,hogy az adminnak "múltja" van.
Clixboomot annyiban megvédeném,hogy ad pontokat is,amiket PB be tudod konvertálni. jelenleg 70 cent igy gyűlt össze,vagyis kompenzálva van a levonás a reklámokon keresett összegen felül.