doqxstudio írta:köszi Evia!
én a múltkor terhes anyák szoptatási szokásairól nyilatkoztam $1-ért... még jó, h van 2 gyermekem

doqxstudio írta:köszi Evia!
én a múltkor terhes anyák szoptatási szokásairól nyilatkoztam $1-ért... még jó, h van 2 gyermekem
A Taskok sokat jelentenek. De van benne több grid nyeremény is, kérdőívek, ref jutalék, prémiumként a napi 12%-os bónusz és a saját kattok is.latattila írta:101 $ ???
Ez igen! Körvonalaznád, hogy ezt hogyan lehet megközelíteni?
köszi
Én nem kaptam ilyen ajánlatotGisell írta:1 dolláros ajánlat kitöltése a mosásról most! Nem bonyolult és gyors!
Az Offers résznél kell majd keresni, de nem mindenkinél ugyanakkor jelenik meg, lehet pár napos csúszás a sok felhasználó miatt. A profil legyen mindenkinél rendesen kitöltve!ffookkaa11 írta:Sajnos nálam sem jelent meg ez a task
Nálam olyan adatot nem is kér, hogy van-e gyermekem. Ezt hol látod?Boguli írta: Pirossal lakattal jelzi a tavaly született lányom adatait...A többi mind zöld..
Tényleg, emlékszem rá, 1 dolcsis offers volt.Boguli írta:Volt egy olyan, hogy velem egy háztartásban élő 18 alatti gyerek van-e, bejelöltem hogy igen, és ott kérdi az adatait..
Nekem is megjött végre, jóvá is írta az 1 dolcsit.Gisell írta:1 dolláros ajánlat kitöltése a mosásról most! Nem bonyolult és gyors!
Ez nagyon szépen tükrözi, hogy milyen kevés olyan nő foglalkozik PTC -vel, aki nagyban nyomja.bogyozotyo írta:Meglepődtem...![]()
Célzott mini (0,05-t fizető) hirdetést adtam fel még 12-én, magyar prémium tagságú nőknek, össz-vissz. 300 kattintást vettem.
És még mindig nem futott ki??? Ez hogy???
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég