Ugyanugy surfozok mint eddig nincs semmilyen modszerem de meg arrol sem tudok hogy lehet mas modszerrel surfozni...rotate4all írta:Erdekes... nem kene megengedje az 1001-et, csak ha valami "mas modszerrel" surfozol ?
Nem vagyok színvak, nem váltott más színre így eléggé nehéz megállapítani a progress bar-ból mennyinél tartok.. most volt 3nap kihagyásom lehet már úgy működik ahogy elképzelted.. #szovalnemszoltamsemmitsemrotate4all írta:Mikor vegig ert a kek progress-bar akkor vegeztel. Szerintem elegge ertheto...
Egyebkent azert kellett megvaltoztassam mert leteznek mar ilyen-olyan makrok melyek felhasznaltak az informaciokat a surf ablakbol ahhoz hogy mukodjenek. Igy tehat megoldottam a problemat.
Koszonom!Admin írta:Szééép luci, úgy látszik Te beálltál a napi 70 centre
Példa mindannyiunknak!
Igen valószínű a kevésbé népszerűbb manual surf oldalaknak köszönhetem a sok sok invalid hitet.. de így is több mint a semmirotate4all írta:Lehet hasznalni roviditoket is, persze. De remelem nem azert akarsz roviditok hasznalni hogy eldugd a traffic igazi eredetet...
Tovabbkent, ami "invalid"-nak jelenik meg, az kevesebb mint 3 masodperc, vagy proxy mogott volt, vagy tiltott oldalrol szarmazik, vagy akar meghalatta a napi 5x non-unique-ot.
kösziHello,
Based on your SURF activity from the past week, you were chosen amongst the top most active SURF users.
Since it was a tie, the prize pool has been split equally and your account has been credited with $0.72.
For more details, check our contest page at: https://www.rotate4all.com/ptp/contest
Thank you and keep on surfing!
Én is ezzen a, taktikán vagyok. Igaz én még nem járok $30 -nál csak $13 -nál de haladok lassanAdmin írta:A "csend" részemről csupán annyi, hogy hajtom az oldalt tovább ... bőőőőőven kifizetés korlát felett járok (30+ USD) de elakarok menni vele 50-ig, és azt követően kikérni. ... ez csupán az én "nemnormalitásomat" tükrözi, de ha az ember lát egy szép 50-es számot, ott azért már elérzékenyül az ember
Csinálni-csinálni-csinálni kitartással és az eredményt el fogjuk érni.
(Nálam ez a helyzet jelenleg)
Ez megérné? Valószínűleg drágább az url rövidítőkön hirdetni, mint amit a ptp hoz.any írta:..szóval akár hirdethetném a PTP linkemet URL rövidítőkön is? Adfly hoz hasonló oldalakon?! Megkérdezem mielőtt hülyeséget csinálnék..
Viszonylag nagyobb összeggel számoltam elméletileg profitos lennegabi05m írta:Ez megérné? Valószínűleg drágább az url rövidítőkön hirdetni, mint amit a ptp hoz.any írta:..szóval akár hirdethetném a PTP linkemet URL rövidítőkön is? Adfly hoz hasonló oldalakon?! Megkérdezem mielőtt hülyeséget csinálnék..
Privát Üzenet (PÜ)rotate4all írta:Mi az amit csak PU-ben lehet megosztani? Hmm...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég