Luci verhetetlen, gratulálok a kifizetéshezluci írta:![]()
Ment egy regisztrációAdmin írta:1. Leírás:
Az oldal neve: rotate4all
Az oldal tulajdonosa: Ivan Levente
Az oldal kezdete: 2013. november
.
Napi kereset:
Az oldal maga elvileg PTP (Paid to promote) oldal lenne, de amiért én elsősorban használom az inkább a manual surf része, ott ugyanis pl. az easyhits4u-val ellentétben a napi keresetünk bármiféle tagság nélkül (azaz free-ként) akár 0.16 USD is lehet, persze ehhez az kell, hogy a naponta engedélyezett max. 1000 oldalt leszörfözzük, ami azért köztünk szólva is emberes feladat lenne. Én magam a napi PTC oldalaimmal együtt csinálok egy néhány kiegészítő oldalt, ez is egyike azoknak.
Az easyhits4u-val ellentétben itt nem 1000 oldalanként kapunk 0.3 USD-t, hanem oldalanként történik az elszámolás, azaz ahányszor egy oldalt megtekintünk az egyenlegünk 0.00016 egységgel növekszik. Csak hogy legyen némi összehasonlítási alap én ezt és az easyhits4u-t együtt hajtom, itt én naponta kb. 1-2 centtel többet tudok összeszedni mint az easyhits4u-n. Naponta én a PTC oldalaim végigvitele mellett saját szörfölésemmel nagyságrendileg 5-6 centet tudok összehozni.
Az oldal timere 5s (ennyi időközönként tudsz kreditet/pénzt szerezni az egyenlegedbe) ... ez easyhits4u-nál 15 vagy 20s.
.
Egyéb pénzkereseti lehetőség:
Furi, de én itt említeném meg az oldal PTP részét, ezt ugyanis én annyira még nem használtam ki. A dolog lényege, az oldalt ha más oldalakon hirdeted és látogatókat hozol azt az oldal több lépcsőben honorálja az egyenlegeden. Ennek az összegnek az értéke 0.00024-0.000008 USD lehet. Ezt személyesen én még nem próbáltam, de tudom vannak kik ezt is csinálják már, esetleg Ők majd hozzászólásaikkal segítenek nekünk.
Az oldalon a referált jutalék 20% (ami azért jónak mondható)
.
Pénzkikérés:
Az oldalon PayPal és Payza kikérések érhetőek el, a kikérési minimum 2 USD.
.
.
2. Regisztráció, csatlakozás az oldalhoz:
.
.
.
KÖSZÖNÖM hogy csatlakoztál!
Admin írta:Kis "hátszéllel", de a vége majdnem 1 USD lett, a PTP részem 94+ cent
Nah ilyenkor megy el a kedvem a, egésztölAdmin írta:Na akkor a tegnapi nap eredménye ... ismét volt "hátszelem", köszönöm!!!
PTP részen: 1 USD és 12 cent![]()
![]()
![]()
Ugyan ez van nálam is. Majd 5 ora volt amig megcsináltam a 1000 oldalt, de már a hajamat téptem.Laci írta:Az mitől van hogy a mai nap kb minden 4. surf oldal után felugrik egy külön (rotate4all) ablak???![]()
Kicsit (nagyon) idegesítő... legalábbis engem már kiakasztott... ma nem is surföltem csak 100 oldalt -.-
Ömh..izéé nem jól beállított popads.net az oka amit én is előszeretettel használok "komolytalan" oldalaimon. Azért nálam nem 6-7 másodpercenként kell kattintani ez így csalásdeejayfly írta:Ugyan ez van nálam is. Majd 5 ora volt amig megcsináltam a 1000 oldalt, de már a hajamat téptem.Laci írta:Az mitől van hogy a mai nap kb minden 4. surf oldal után felugrik egy külön (rotate4all) ablak???![]()
Kicsit (nagyon) idegesítő... legalábbis engem már kiakasztott... ma nem is surföltem csak 100 oldalt -.-
Értettemrotate4all írta:Teged kiraktalak a "fake referrer traffic" miatt. Azt gondoltad "megoldod egy low-end vps-el" de nagyot csalodtal.janototh írta:És akkor csodálkozunk hogy a férfi öngyilkosságok száma 2x akkora
Engem kiraktak a traffic exchange használatáért (pedig ügyeskedtem), de tervezek megint megpróbálni
Akkor is mint refferalt, ha nem kap érte adminunk büntetést!
Aki mar egyszer ki volt bannolva, az nincs mit keressen tobbet az oldalon.
Tehat probald meg mashol, mert itt nincs eselyed.
Akkor azt tudom ajánlani te is kattints le napi 1000 hirdetést s könnyedén "ingyen" pénzhez jutsz akár csak énjanototh írta: Amúgy sem vonz annyira a netes pénz, csak ha könnyen megvan![]()
$0.40 landolt az egyenlegemen, köszi kösziBased on your SURF activity from the past week, you were chosen amongst the top most active SURF users.
Since it was a tie, the prize pool has been split equally and your account has been credited with $0.40.
For more details, check our contest page at: https://www.rotate4all.com/ptp/contest
Thank you and keep on surfing!
Best regards,
Rotate4all Admin
Kizárt! Ilyen nem lehet..lenny35 írta: Már nem merek lassan netezni. Blokkolókat használok, amik segítenek, de ez nem normális.
Egyetertek nalam sincs semmi ilyen problema es soha nem is volt eddig semilyen problema a szorfolessel!any írta:Kizárt! Ilyen nem lehet..lenny35 írta: Már nem merek lassan netezni. Blokkolókat használok, amik segítenek, de ez nem normális.
Én 0,000032-vel számoltam.rotate4all írta:Nem nagyon megy a matek, mi?CashDouble írta:10000 látogató is csak 0,32 cent az miért éri meg?
10000 latogato a PTP reszlegen (felteve hogy unique az egesz), 10000 x 0.00024 = $2.4
10000 latogatas a SURF reszlegen, 10000 x 0.00016 = $1.6
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég