Így már élesben is látom, hogy kell néhány nagyon aktív ref,
hogy megérje megvenni.
Viszont egy hónap alatt 2, 2.5 $ plusz bevétel simán össze fog jönni.
Tag vagy az oldalon, és klikkeled.kavics13 írta:Hogy lehet nyerni?
Köszi!kopasz írta:Tag vagy az oldalon, és klikkeled.kavics13 írta:Hogy lehet nyerni?![]()
Bal oldalon alul van a 'ClickRewards' menü.
Az összes klikkelő között sorsolnak naponta.
Bármit, ami az oldalon megvehető, plusz
1 cent-től 1 $-ig pénz nyeremény.
Ez volt az ötödik nyereményem.
Volt kétszer 5 cent, egyszer 10 cent, 1 Lottery Ticket,
és most ez.
A 'Top 10 Winners'-nél olvasható, hogy sokan már tíz felett nyertek.doqxstudio írta:szerencsés vagy, én még egyszer sem nyertem!
Messenger menüpont. Rendszer belső üzenetek.kavics13 írta:vissza lehet valahogy nézni, hogy korábban nyertem-e?
2 db. fél centes hirdetés jelent meg itt is, amit jóvá nem ír, de a végén kiléptetett engem isxenosz2 írta:tegnap óta kiléptet az oldal kattolás közben. fórumban is van erre panasz.
tegnap már engem sem dobott ki lehet,hogy a reklám okozta?doqxstudio írta:én 1 db félcentest kaptam el tegnap, ami többször kidobott. kikerültem hát, de már eltűnt az is.
A kattversenyt én nem befolyásolom.Boguli írta:Na azért gratulálok...Már tudom melyik Boguli veszti el az ehavi kattversenyt...
ugyanarra a fizetési procira azonnali. ha másikra kéred, nem instant.kavics13 írta:Úgy tudtam a 2. kikérés már instant
Ehhez képest a 30 nap is letelt
Nov. 3-án kértem ki....
Ennyire nem vagyok hülye.....doqxstudio írta:ugyanarra a fizetési procira azonnali. ha másikra kéred, nem instant.kavics13 írta:Úgy tudtam a 2. kikérés már instant
Ehhez képest a 30 nap is letelt
Nov. 3-án kértem ki....
ClickRewards
Now this is a feature many of you will like
In order to attempt to increase users (your referrals) activity, we want to introduce our ClickRewards bonus system to you.
How does it work?
Whenever browsing ads, viewing youtube or vimeo videos, completing (video) offers and surveys you will have a chance in winning prizes. Our system will randomly award active users with one of these prizes. The more activity (ads visits, videos viewed, surveys completed,...) the more chance to win! In a first phase we have added 75 prizes per day to be given away and there is no limit on how many prizes a user can win! Premium members have a higher chance in winning prizes.
What are the prizes?
-Lottery tickets
-Jackpot cells
-Traffic Exchange credits
-Referrals (1 & 5 packages)
-Premium Membership (weekly, monthly, yearly)
-Balance Money (from $0.01 to $1)
If you win a prize you will be notified via our internal mail system and the prizes are applied instantly.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég