Liftago (Előregisztráció!)

Minden egyéb internetes pénzkeresési módszer.
Enigma
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 65
Csatlakozott: 2012.06.22. 12:50
Kapcsolat:

Liftago (Előregisztráció!)

Hozzászólás Szerző: Enigma »

A Liftago Taxi az első terméke a Liftago projektnek a tervezett tíz szolgáltatás közül, amely elérhető lesz a világ minden tájáról közlekedési megoldások biztosítására. A Liftago Taxi mobiltelefonos alkalmazásként közvetített szolgáltatás, amely összekapcsolja az utasokat (a Liftago Taxi alkalmazással) és a taxisofőröket (a Liftago Driver alkalmazással) és időszerűbb, megbízhatóbb és kényelmesebb utazást biztosít. A Liftago-utasoknak ezáltal lehetővé teszi a várakozási idő lerövidítését, hogy saját ízlésüknek megfelelően választhassanak sofőrt vagy autót, elkerülve a kellemetlen meglepetéseket. A taxisofőröknek viszont segít új ügyfelek szerzésében.


Miért kivételes a Liftago Taxi?

A hasonló diszpécserhálózat-alapú mobil alkalmazásoktól a Liftago Taxi a következőkben tér el jelentősen:
1. Globális elérhetőség – már ma 155 országban vagyunk jelen. A 2013 júliusában a világ 20 országában lesznek elérhetők az egyedi mobil alkalmazások. A többi ország a partnerek számának megfelelő növekedése szerint lesz a projekbe bekapcsolva.
2. A partnerhálózatnak köszönhetően az új közösségi vállalkozás révén a szolgáltatás gyorsan elterjed az egész világon.
3. A Liftago Taxi nem az egyetlen alkalmazás lesz. A tervezett tízből minden egyes alkalmazással növekszik majd az üzleti partnerek, szolgáltatók és az ügyfelek közössége, akiket a Liftago márka fog összekötni.


Hogyan működik a Liftago Taxi?

Közösségének tagjai a Liftago Taxi alkalmazáson keresztül rendelnek taxit. A taxisofőrök a Liftago Driver alkalmazáson keresztül megkapják a rendelést. Abban a pillanatban, ahogy a sofőr fogadja a rendelést a Liftago csekély fix tranzakciós díjat (kb. 1 euró) von le tőle. Ez az egyetlen díj, amit a járművezető fizet a Liftagón keresztül szerzett rendelésért. Ez a Liftago finanszírozási forrása. Fele a díjnak a Liftagónál marad a költségek finanszírozására, más Liftago-programok fejlesztésére, valamint nyereségként; a másik fele a díjnak a marketingesek jutalma, azért hogy terjesztik a Liftago szolgáltatásait. A Taxi Ride Bonus (a közösség taxis utazásaiból nyert bónusz) egyenletesen osztódik 6,5%-kal a marketingesek hat szintjén belül. A 6,5%-os tranzakciós díjat kapó utolsó marketinges az, akinek köszöbhetően az utas a Liftago Taxi alkalmazást használta.


Hogyan válhatsz Liftago-partnerré?

A Liftago Taxi szolgáltatás piacra dobását (2013 júniusában) megelőző időszakban a potenciális munkatársak ingyenes regisztrációval biztosíthatnak maguknak hozzáférést az aktuális információkhoz, és kapnak egy személyes honlapot, amelyen keresztül bárkit regisztrálhatnak a saját közösségi partnerükként.

„A Liftago közösségi üzlet a multi-level marketing és az affiliate marketing elemeit is felhasználja, hogy innovatív és hatásos elosztórendszert hozzon létre a technológia szolgáltatás elterjesztésének érdekében. Hasonlóan a multi-level marketinghez, egy elosztó hálózat jön létre (marketingesek). Ugyanakkor, a Liftago közösségi üzlet nem kér pénzt, vagy egyéb díjat a marketing programba való belépéskor, sőt azért nem számol fel semmilyen díjat, hogy valaki tag lehessen.”
A Liftago közösségi üzletben való részvétel nem igényel pénzügyi befektetést, vagy más, pénzügyi feltételt, amely a bevételed útjában állna.”


Regisztráció és további információk (GYÍK):
http://www.joinsomethingnew.com/hu/Enigma7
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot] valamint 2 vendég