Sziasztok!
Mint tudjátok eddig sem csináltam belőle titkot, hogy a Cliquebook volt ( és még most is az), a legsikeresebb PTC oldalam. Itt is voltak sikeres időszakok, főleg az első időkben amikor nagyon jól lehetett keresni. Aki ezt az időszakot kihasználta, úgy gondolom jól járt. Talán túlságosan is jól!
Aztán ugye itt is elkezdődtek az RR leállások, sokat kellett cserélni az AVG pedig drasztikusan lecsökkent.
Sokan sokféleképpen reagáltak erre a helyzetre. Voltak akik nem csináltak mást csak szidták az admint, de szerintem nagyon sokan voltak ekkor akik végleg megváltak az oldaltól.
Viszont a legkitartóbbak alkalmazkodtak az adott helyzethez és új stratégiát dolgoztak ki.
Én is sokat küzködtem az RR-ekkel, de mivel feladni nem akartam, megkellett találnom a legjobb megoldást
a folytatáshoz. Ekkor döntöttem úgy, hogy teljesen leépítem az RR-jeimet és Standard tagként elkezdem felépíteni újra az RR rendszeremet. A döntést tett követte, és az összegyűjtött pénzből pár hét után Standard tagként újra elkezdtem bérelni.
Mint azt örömmel tapasztalom jól döntöttem ekkor!
Most már óvatosabban viszonyulok a dolgokhoz mert úgy gondolom, hogy a "kevesebb néha több".
Jelenleg 800 RR-em és havi Manager tagságom van. Panaszra pedig nincs okom, mert az RR-jeim AVG-je 1.5.
Persze kb. 2,5 hónap után most is leállnak az RR-ek és inaktívak lesznek, de mivel már tudom mire számítsak megtanultam megfelelően kezelni ezt az egészet annélkül, hogy túl sokat veszítsek.
Amit ezután még kitudok szedni az oldalból azt ajándéknak tekintem, és örömmel teszem a dolgom továbbra is amíg lehet. (Remélem még nagyon sokáig!)
Természetesen ehhez a sikerhez a kevés számú DR-em is hozzájárult. Nekik köszönöm az egész éves munkájukat!
Kívánok mindenkinek hasonló sikereket és Boldog Új Évet!