Global Invest új termékkel

Minden egyéb internetes pénzkeresési módszer.
katzka
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 12
Csatlakozott: 2011.04.22. 06:39
Kapcsolat:

Global Invest új termékkel

Hozzászólás Szerző: katzka »

Újabb termékkel bővült a Global Invest a tegnapi nappal, mégpedig olyannal, amit bárki könnyen használhat saját célra, akár saját munkájának prezentálására, akár továbbértékesítés céljából, de ha még most esetleg azt mondanád, hogy nincs is szükséged rá, soha nem tudhatod, hogy mikor kellene és ilyen olcsón nem juthatsz hozzá sehol!

Saját védett PDF dokumentumot lehet vele készíteni, jelszó védelemmel. Ha egy fontos dokumentumot akarsz küldeni valakinek, akkor ebben küldd, ugyanis nem lehet belejavítani.

Most már azt mondom, hogy az a program, ami hozzájött a Global Invest palettájához, ezzel a szoftverrel bárki számára olyan hasznot tud produkálni, hogy a rendszerhez történő egyszeri 50 dollár megfizetése elenyésző összeg ahhoz, amit ténylegesen nyújt.

Ezt a szoftvert akár továbbértékesítés útján is hasznosíthatod, ismételten bevételeid növelve.


Mindemellett természetesen ne felejtsük el azokat a jutalékokat sem, amelyek a mátrixba történő bekerüléssel gazdagíthatnak bennünket.

Én az elmúlt hónapban az 50 dollár egyszeri befizetésével 489 dollárt kerestem, ami természetesen ki is lett fizetve a mindennapos automatikus számlámra történő utalással, családtagom pedig, akit szintén regisztráltam, 424 dollárt.


Ne mondd, hogy Te ennek ellent tudsz állni!!!

Ha most regisztrálsz akár csupán a PDF dokumentum elkészítéséhez szükséges szoftver miatt is, ha akarod, ha nem, bekerülsz egy mátrix programba és akkor is keresel vele, ha nagyon ellenzed az ilyetén pénzkereset formáját.


Kapsz egy pozíciót, ha tetszik, ha nem. Egy mátrixba kerülsz, ami töltődik alattad. Nem tudod elkerülni, mivel 1 ember alá csak 4 kerülhet, az ötödik már egy szinttel lejjebb megy. 1-2-3 dollárokat kapsz mindig, szinttől függően. Ha nem akarod, akkor is. Így szépen lassan a szoftverek ára visszavándorol a számládra.

Ha továbbajánlod mindezt, minden alád csatlakozó után pluszban 10 dollárt kapsz, természetesen az 1-2-3 dollárokon felül. Én KETTŐ embert csatlakozattam, és az első héten több, mint 100 dollárt kerestem.

Ha nem használod esetleg ezt a remek programot, akkor pedig tekintsd egyszerű mátrixnak és ez jelenti a pénzforrást Neked, tehát mindenképpen jól jársz, veszteni valód nincs semmi.


Regisztrálhatsz bármelyikünk linkjén, családban marad a pénz, azonban elárulom,ha a Hozzád csatlakoztatott családtagod linkjét adod közre, még jobban jártok, hiszen mindketten részesültök az alattatok lévők után jutalékban. Arról nem is beszélve, ha magad alá regisztrálod a családtagod, azonnal visszakapsz 12 dollárt, így az ő pozíciója csak 38 dollárodba kerül.

Regisztrálj tehát családtagom linkjén: http://globinvest.info/?id=50

További felvilágosítást is találsz a linkre történő kattintással.


Amennyiben segítség kellene a regisztráláshoz, vagy a befizetéshez, kérlek keress a skypen: katzka59
maxklub
Aktív tag
Aktív tag
Hozzászólások: 136
Csatlakozott: 2010.11.10. 12:29
Kapcsolat:

Re: Global Invest új termékkel

Hozzászólás Szerző: maxklub »

Gratulálok a jutalékodhoz, csak így tovább!
Végre egy rendszer, amiben nem tudunk veszíteni :)
http://globinvest.info/?id=50
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot] valamint 1 vendég