Szia deejayfly!deejayfly írta:Sziasztok! A oldalt csak pc-röl és laptoprol lehet kattolni? Táble és Moboltelefonon nem ugye?
Egy napom kiesett bizonyos okok miatt de matol nekem elso helyen vanLink szörfözés kell végezni a PC vagy laptop. A mobil eszközök, mint a tabletták vagy telefon használata nem engedélyezett.
Szia punnmass!punnmass írta:Jól látod, hogy tenni kell az előrelépésért. Meglátásom szerint pont emiatt kell az ilyen oldalakon túllépni és találni más normális lehetőséget, mert rengeteg jobbnál jobb dologra lehet befektetni ezt a rengeteg időt amit fillérekért órákat kattintgatnak az emberek. Az utóbbi kb 5évben kb tripla annyi új lehetőség van már az online pénzszerzésre. És sajnos itt Magyarországon még mindig nincs egy erre szakosodott fórum, ne értsd félre, de amíg még mindig te is ezeket csinálod mint Admin, a fórum semerre nem fog tartani. Nem akartam senkit megbántani aki ezeket csinálja, csak kicsit talán felhívni a figyelmét rá hogy mekkora marhaságot csinál azzal hogy erre áldozza a drága idejét.
Szia deejayfly!deejayfly írta:1 alkalom amikkor elértem a 1000 oldalt
Jelenlévő fórumozók: Ahrefs [Bot] valamint 1 vendég