Get Jetset

Fizetős partner programok
janosom
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2013.05.28. 19:54
Kapcsolat:

Get Jetset

Hozzászólás Szerző: janosom »

Nagyon szuper!http://www.listjumper.com/?s=36326
Szia!Rád gondoltam bizom benned!Te lennél a háromból az egyik munkatársam!

Üdvözöllek!


Kaptam egy olyan lehetőséget, amiből nem szeretnék kimaradni!
Mivel sok helyen dolgozunk együtt, Rád gondoltam,hogy megismertetem Veled is! Tudom, hogy jól jönne némi kis pénz!
Egy olyan csoportba sikerült bekerülnöm, ahol segíteni fogják egymást az emberek a befizetésben!
Arra kérlek, csak akkor gyere velem, ha ezt Te is vállalod!
Fogjunk össze a saját érdekünkben!

Küldök egy kis ismertetőt az üzletről.
Ha megtisztelsz azzal, hogy hozzám csatlakozol, kérlek, jelezd vissza!
Mivel csak 3 saját ember kell, megígérem, amennyiben több jelentkező lesz, segítek építeni a csoportot!
Az első 3 visszajelző ember lesz a saját csoportom, a többieknek segítek, hogy egymásra találjanak!
Ha csatlakozol, kérlek, személyi igazolványban szereplő nevedet és email címedet küldd el, hogy küldhessem a meghívót!

Jetset egy olyan felsőbb réteget jelent, akikhez az úgynevezett újgazdagok is tartoznak , akiknek elegendő pénzük van ahhoz, hogy folyamatosan exkluzív nemzetközi tájakon tartózkodhassanak, találkozzanak, és olyan helyekre mehessenek, ahová az átlagembereknek nincs belépési lehetőségük. A fogalom egy gyakori repülőgépes utazásokkal tűzdelt életvitel jelentésével is bír, ( jet ) amivel a leggyorsabban lehetséges a föld legszebb és legegzotikusabb helyei között közlekedni.

A JETSET - ben való életvitel azt jelenti, hogy az embernek nem kell gondolkodnia az anyagi helyzetén, mivel a havi fix bevétele folyamatosan biztosítva van, és ezért nem kell többet dolgozni menni. Az idejét az ember az élet értelmes és szép dolgaira fordíthatja, valamint szeretteivel, kívánságaival, álmaival, vagy hobbijával foglalkozhat.

Már 30 nap után megvan a lehetősége arra, hogy a havi 5000 Euró, vagy több az Öné legyen és onnantól megváltozhat az élete. Képzelje nyugodtan el képekkel együtt, hogy hogyan fog lakni, milyen autót fog használni, és hogy hova utazik el legelőször? És mi lesz, ha havi 10 ezret, vagy többet fog keresni hónapról hónapra? Minden lehetséges!

Nem kell mást tennie, mint 3 olyan ismerősét behozni a jetset körbe, akik szintén behozzák az ő három ismerőseiket és így tovább…
A 15-ik napon Ön kap egy emailt, amiben látni fogja, hogy mennyi pénz gyűlt össze az Ön webirodájában…., és ha látja az összeget, akkor eldöntheti, hogy befizeti a 198 Eurót, vagy felszabadítja a helyét …
Ha befizeti az összeget, akkor Ön egy exkluzív webirodát kap azonnal az egyik legstabilabb nemesfémterjesztő cégnél és mindent látni fog a jutalékokat illetően is, valamint a tennivalókkal kapcsolatban is.

A 30-ik napon az Ön által megadott bankszámlaszámra kiutalásra kerül az az összeg,vagy akár több, amit már láthatott.

Az első hónap végén Ön ideális esetben 1000 Euro feletti összeget fog megkapni készpénzben, attól függően, hogy az elő regisztrációs hullám, amit Ön indított el, éppen hol tart. Érdemes 2-3 szintig az alsó regisztrációkat kontrollálni, és olyan ismerősöket meghívni, akik komolyan tudják venni a havi 5000 Eurós bevétel jelentőségét.

A 30-ik nap után elkezdődik a második hónap, aminek a végén Ön meg fogja kapni az 5000 Euró készpénzét a számlájára abban az ideális esetben, ha a regisztrációs hullám folyamatosan halad előre. A regisztrációs hullám ideális haladását extra hirdetésekkel lehet még karbantartani, mivel az Ön hirdetéseire jelentkező új érdeklődők az Öntől távolabb eső esetleges üres helyeket fogják kitölteni, biztosítva ezzel a hullám folyamatos haladását, ill. körforgását. Önnek ráadásul havonta újabb lehetősége van arra is, hogy ismételten meghívhassa 3 új, vagy akár már a rendszerben benne lévő ismerős&eacute ;t és ezzel egyrészt megint az ideális belső cirkuláció van biztosítva, másrészt pedig az Ön bevételének határa azonnal megduplázódhat, megtriplázódhat…... A havi folyamatos fenntartási díj csupán 220 Euro, ennek fejében Ön 5 grammos aranyrudat kap fizikailag a megadott postacímére kiszállítva, és ezzel szintén biztonságosabban élhet mint eddig, hiszen » akinek aranya van, annak mindig van pénze « !!! Ráadásul ebben a szerény havidíjban benne van egy rendkívül okos és ténylegesen magasan exkluzív hirdetési terület, ami pontosan egy gombnyomással akár 78 oldalra képes az Ön webirodájában található és gyönyörűen kombinálható képeslapokat szétküldeni. Tehát, ha Ön szeretné a havi 5000 Eurós havi bevételét magasabbra emelni, akkor azt a szorgalmas hirdetésekkel teheti meg, illetve ha szeretné megduplázni bev&eac ute;telét, akkor azt újabb 3 lelkes ismerős regisztrálásával érheti el.

Ez minden, amit most a rendkívül kivételes és egyedülálló helyzetének köszönhetően tennie kell.
Ne feledje, az elején van európa legújabb és egyedülálló, belső keringési körének, ami már a 30-ik napon ezer Euro feletti összeget képes Önnek termelni a piacon jelenleg egyedülálló módon. Nehogy kihagyja, mindenképpen próbálja meg!

Rizikója nincsen, ha a 15-ik napon nem fizeti be a 198 Eurót, akkor minden további nélkül kiszállhat a körből és a legközelebbi alkalommal újra megpróbálhatja. Tudnia kell azonban, hogy egy bizonyos létszám után az újonnan regisztrálók már ” csak ” havi 2500 Euro havi, a még később regisztrálók pedig ” csak ” 1200 Eurót fognak az 5000 Euro helyett havonta keresni, ezért érdemes minél előbb megpróbálni a JETSET cirkulációba bekerülni.

Nem MLM!

Csak 3 gondosan kiválasztott ismerős kell, majd a napi 10-15 perc webirodában előkészített képeslapok kiküldése. Mindez havi 5000 Euro fejében. Nem kell több ismerőst hozni. Nem kell többet kvalifikálni.

Folyamatos és automatikus keringés! Nem kell az alsó vonalban regisztrált személyekkel mélységben dolgozni, de érdemes 2-3 szintig a regisztrációs hullám aktív beindítása. Minden hónapban megkap az ember 5 gramm aranyat.

Folyamatosan töltődik a rendszer a hirdetések és a folyamatos újabb regisztrációk által.

Olcsón vásárolhat az anyacégtől aranyat.

Fordított a szisztéma az eddig ismertektől, ugyanis először indítod el az elő regisztrációs hullámot ami feltöltődik emberekkel és csak két héttel később kell fizetned a 198 Eurót, azt is csak akkor, ha látod már a hó végi fizetésedet.

Nem kell bonyolult jutalékrendszert követned és nem kell webkonferenciára járnod.

Nem kell és nem is megengedett semmiféle házi gyártású, vagy magáncélú hirdetés alkotása, terjesztése. A cég által meghatározott és a webirodában előkészített hirdetések továbbküldése elegendő.

A szisztéma annyira új, hogy Magyarországon indult először, ezelőtt néhány nappal. A honlap, valamint az információs videofilm és egyéb anyagok magyarra fordítása folyamatban van. Az emailok innentől kezdve Magyarországra magyarul mennek ki.

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel a support vonal is magyar lesz előreláthatólag Június 5-től, és a cég megtesz mindent a nyelvi nehézségek leküzdése érdekében. Egy 7 éve tökéletesen működő Német cég szárnyai alatt, egy Amerikában kikísérletezett forradalmi szisztéma új tagjaként, kívánjuk neked, hogy…

Legyél gazdag és örülj…
Itt jelentkezhetsz: jfjankey7775@gmail.com
Küldöm a segítségeket is!

A Regizéshez:

A kitöltéshez küldök segítséget . A szponzoromtól a folyamatosan kapott tájékoztatásról értesíteni foglak !

ha beírtad a kódot és rányomtál az enter-re, átjutsz egy másik oldalra

mész tovább, vagyis alul a Weiter-re kell kattintani

az egyik oldalon elfogadod a feltételeket

a következön kitöltöd az adataidat

utána pedig lesz 3 meghívó

ezek után 3 emberrel beszélsz, aki hajlandó beregizni és innen küldöd a meghívót nekik

weiter-vel lehet tovább menni

ahol adatokat kér:

1.helyen : neved

2. helyen: utca, házszám (ékezet nélkül)

3. helyen: város, irányítószám

4. orzság kiválasztása (ungarn)

5.helyen: emailcím

6.helyen: tel.szám


Read more: http://fjanos-honlapja.hupont.hu/137/el ... z2UnEFegd9
dulo
Érdeklődő
Érdeklődő
Hozzászólások: 82
Csatlakozott: 2012.05.06. 07:36
Kapcsolat:

Re: Get Jetset

Hozzászólás Szerző: dulo »

tapasztalatok?
Magyarország Legnagyobb Induló lehetősége!:
http://mlmdiszkont.hu/mlmdiszkont/bemutato?ref=ub8eya3b
Hyip helyet a legjobb befektetés:
http://www.vladimirfx.com/reg.php?f=dulo
Aukciós oldal amivel pénzt is kereshetsz!
http://sefter.com/?sfr=dulo
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég